Latvijas futbola Virslīgas 17. spēļu kārtas mačā šovakar Latvijas čempionvienība FK „Ventspils” izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Jūrmalas „Spartaku”.

Spēles sākumā pārsvars piederēja ventspilniekiem, tomēr ar bīstamiem momentiem līdzjutējus nelutināja ne viesi, ne mājinieki. Pirmā reālā vārtu gūšanas iespēja 20. minūtē radās jūrmalniekiem, kad lieliskā pozīcijā pretinieku soda laukumā bumbu saņēma itālietis Frančesko Vivakva, taču bumba lidoja garām vārtiem. Puslaika izskaņā „Spartakam” bija vēl viena lieliska iespēja gūt vārtus un atkal uzmanības centrā bija Vivakva, bet pēc viņa sitiena bumbu no vārtu līnijas paspēja izsist „Ventspils” kapteinis Antons Jemeļins.

Otrā puslaika pirmajās minūtēs pēc Eduarda Tīdenberga soda sitiena bumba beidzot nonāca vārtos, taču tika fiksēts pārkāpums pret jūrmalnieku vārtsargu Pāvelu Davidovu, tādējādi vārtu guvums netika ieskaitīts. Līdzīgi kā pirmajās 45 minūtēs arī otrajā puslaikā nebija daudz vārtu gūšanas izdevību.

Puslaika vidū par pārkāpumu pret Daniilu Ulimbaševu otro dzelteno kartīti mačā nopelnīja ventspilnieks Vitālijs Rečickis, atstājot viesu komandu desmit vīru sastāvā. Tomēr pēdējās minūtēs labākā izdevība gūt vārtus bija „Ventspils” komandai, taču Tīdenbergam sitiens neizdevās.

Interesanti, ka šī bija pirmā abu komandu savstarpējā spēle Virslīgas čempionātā, kurā nevienai no komandām neizdevās gūt vārtus. Iepriekšējās 13 tikšanās reizēs ventspilnieki bija guvuši 23 vārtus, bet jūrmalnieki - astoņus.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: