Š.g. 30.maijā sporta hallē „Pārventa” notika vienas dienas sabraukuma turnīrs volejbolā sievietēm, ko rīkoja VK Ventspils un Ventspils novada sieviešu volejbola komanda ar Ventspils pilsētas pašvaldības atbalstu.

Turnīrā piedalījās četras sieviešu amatieru volejbola komandas – Ventspils, Pūre, Dundaga un MVS (Rīga), kas spēļu dienā izspēlēja spēles katra ar katru līdz divu setu uzvarai. Turnīrā laurus plūca SK Pūre (ar 2:1 uzvara pret Ventspils komandu, ar 2:0 uzvaras pret MVS un Dundagu), savukārt otro vietu ieņēma Ventspils komanda, trešo - Dundagas komanda.

Turnīra rīkotāji pateicas Ventspils pilsētas pašvaldībai par finansiālo atbalstu, Olimpiskajam centram „Ventspils” un Stender’s Picai par vērtīgajām un garšīgajām dāvanām uzvarētājiem, kā arī „Venden” par sarūpēto ūdeni dalībniekiem.

Jāatgādina, ka šis bija pirmais volejbola turnīrs sievietēm Ventspilī, kas tika rīkots pēc vairāku gadu pārtraukuma. Par iespēju sievietēm Ventspilī trenēties volejbolu lūdzam apmeklēt Ventspils novada sieviešu volejbola komandas izveidoto profilu sociālajā tīklā Facebook.

Dienu iepriekš 29.maijā sporta hallē “Pārventa” notika draudzības spēle starp Kuldīgas NSS sieviešu volejbola komandu, kura šosezon triumfēja Latvijas pirmajā līgā, un Starptautiskas sporta organizācijas Athletes in Action komanu, kuru pārstāvēja volejbolistes no Kanādas un Baltkrievijas. Šajā spēlē ar rezultātu 3:1 uzvaru svinēja Kuldīgas NSS komanda.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: