Aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspils iedzīvotājiem un viesiem piedāvāja plašu atpūtas, izklaides, kultūras un sporta pasākumu klāstu. Viens no aizraujošiem un apmeklētāju atzinību izpelnošiem pasākumiem bija Latvijas lakrosa čempionāta 2015 Ventspils sabraukuma spēles, kā ietvaros apmeklētāji ne vien varēja baudīt aizraujošu sportu, bet arī paši to iemēģināt.

Jau iepriekš informēts, ka 16. un 17. maijā, Ventspilī, Futbola stadionā Katoļu ielā 40 notika Latvijas lakrosa čempionāta 2015 sabraukuma spēles, kurās satikās četras vadošās lakrosa komandas - RJTC, Mītava/LLU, Archer Lacrosse un pieckārtējie Latvijas čempioni Druva Dynamite.

Apskati foto!


Spēles bija interesantas un spraigas, neizpalika arī šim sporta veidam atbilstošo spēka paņēmienu demonstrējumi un arī pa kādai traumai, taču vietu sadalījums bez pārsteigumiem – pirmie komanda Druva Dynamite, kas jau priekšlaicīgi ir nodrošinājusi sev šī gada sezonas čempiona titulu, otrie – Archer Lacrosse, bet trešie un ceturtie attiecīgi – Mītava/LLU un RJTC.

Paralēli spēlēm apmeklētāji tuvāk iepazina šo Kanādas nacionālo vasaras sporta veidu un vairāki jaunieši ar interesi vērsās pie organizatoriem un uzdeva jautājumus par to, kad un kur arī Ventspilī būs iespēja nodarboties ar šo sporta veidu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: