26. aprīlī plkst. 14:00, Daugavpils Olimpiskajā centrā izšķirošo spēli Latvijas telpu futbola virslīgas čempionāta Izslēgšanas turnīra pusfinālā aizvadīs FK „„VTO„ Ventspils” un BFC „Daugavpils”. Šobrīd sērijā rezultāts ir 2:2.

Sērijas ceturtā spēle risinājās Ventspilī, sporta hallē „Pārventa” un viesiem no Daugavpils uzvara šajā spēlē nodrošinātu iekļūšanu finālā,  FK „VTO” Ventspils komandai derēja tikai uzvara, lai pagarinātu šo pusfināla sēriju. Daugavpilieši uz šo spēli bija ieradušies tikai sešu spēlētāju sastāvā, savukārt FK „VTO” Ventspils uz šo spēli pulcēja savus labākos spēkus.

Rezultātu atklāja viesi, kad ceturtajā minūtē, precīzs sitiens padevās Jurijam Halimonam. Ventspilnieki puslaika vidū ne tikai izlīdzināja spēles rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. Līdz pārtraukumam BFC „Daugavpils” vienība panāca izlīdzinājumu, komandām dodoties atpūtā pie rezultāta 2-2.

Otrajā puslaikā nepagāja pat viena minūte, kad Mihails Rjumšins izvirzīja vadībā mājiniekus. BFC „Daugavpils” spēles 28.minūtē spēja gūt divus vārtus un panākt 4-3 rezultātu.

FK „VTO” Ventspils atbildēja ar to pašu pēc piecām minūtēm, pateicoties Mihaila Rjumšina un Ivana Jeļicas vārtiem. Tomēr BFC „Daugavpils” spēja trešo reizi panākt izlīdzinājumu, piecas minūtes līdz pamatlaika beigām, Vjačeslavs Vansovics rezultatīvi noslēdza savas komandas uzbrukumu.

Spēles beigu daļa pagāja FK „VTO” Ventspils komandas zīmē. No sākuma Aleksejs Soleičuks ceturto reizi šajā spēle izvirzīja mājiniekus, tad BFC „Daugavpils” pārgāja uz spēli ar pieciem laukuma spēlētājiem, tomēr ventspilnieki guva vēl divus bezatbildes vārtus un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 8-5. Uzvarētāju labā ar „hattrick” šajā spēlē izcēlās Dmitrijs Kuzmins (Dzmitry Kuzmin). 

Otrajā pusfinālā FK Nikars pārliecinoši sērijā ar 3:0 uzvarēja FK RABA. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: