Trešo uzvaru pēc kārtas LBL 2. divīzijas turnīrā izcīnījuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas viesos pieveica DNS komandu.

Pavisam nesen ventspilnieki šo komandu pieveica savā laukumā, uzvaru izraujot pēdējā uzbrukumā (72:70), bet šoreiz panākums bija pārliecinošāks. Pēc līdzīgā cīņā aizvadītās pirmās ceturtdaļas, otrajā mūsējie mājiniekiem ļāva gūt tikai septiņus punktus, paši sametot 21 un izvirzoties vadībā 36:22. Arī pēc pārtraukuma pārsvaru nedaudz izdevās palielināt, mača beigās šoreiz spriedzes nebija – VeA uzvar 72:53. Ierindā atgriezies centrs Klāvs Čavars, tūlīt atzīmējoties ar double-double, 15 punktiem pievienojot desmit bumbas zem groziem. 17 punkti un sešas rezultatīvās piespēles Eduardam Ceplim, kurš laukumā aizvadīja visas 40 minūtes, 12 guva Māris Grenēvics, bet 11 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Artūram Grīnbergam.

Ar piecām uzvarām jaunie ventspilnieki dala 3.-5.vietu, bet jau sestdien savā laukumā tiksies ar vieniem no grupas līderiem RSU (7-2) spēlētājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: