Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pie jūras dzīve mana...

Jūras valdnieks kāpj uz vienas skatuves ar Ventspils pilsētas un Brīvostas pārvaldes vadību – un svētki var sākties! Jāpiebilst, ka Jūras svētki plaši tika svinēti ne tikai Ostas ielas promenādē un tirgū, bet arī Piejūras brīvdabas muzejā, Livonijas ordeņa pils pagalmā, Amatu mājā un Bērnu pilsētiņās. Un vēl ballē Reņķa dārzā, kur grupu Credo, Bet Bet un DJ Robertu Lejasmeijera iekustināti danci grieza ap 2500 cilvēku.

Ugunsgrēkā iet bojā bezpajumtnieks

Svētdien neilgi pirms pusnakts kādā neapdzīvotā mājā Pils ielā izcēlies ugunsgrēks, kura laikā gājis bojā 50 gadus vecs vīrietis.

2.lpp. Viedoklis: „Pliks un lecīgs”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Grozīties publikas priekšā un izrādīties ar savu jauno kleitu, lepno mocīti vai dārgo pulksteni var atļauties tikai tas, kuram ir jauna kleita, lepns mocis vai dārgs pulkstenis. Ja nekā no tā visa nav, tad neko darīt! Taču, izrādās, Aizsardzības ministrija, pati pliku pakaļu būdama, neskatoties ne uz ko, grib tēlot bagātos onkuļus no Latvijas. Tā ir izsūtījusi aicinājumu aizsardzības nozares darbiniekiem, bruņoto spēku karavīriem piedalīties akcijā, lai sniegtu atbalstu Ukrainas karavīru bērniem, uzsākot skolas gaitas jaunajā mācību gadā.»

3.lpp.

No vagoniņa ievāksies mājā

Dace Stašauska, kas pagājušā gada augustā nelaimes gadījumā zaudēja vīru, pamazām iekārtojas savās lauku mājās. Darba vēl daudz un reizēm sievietei nolaižas rokas, tomēr viņa cīnās.

Izzina Baltijas jūras piekrasti

Desmit dienās ekspedīcijas Mana jūra 2014 dalībnieki no Lietuvas robežas atnākuši līdz Ventspilij, kopumā nosoļojot nedaudz vairāk par 150 km.

4.lpp. Aizraušanās. Diena, kurā saldums ir cieņā

Teju visā pasaulē cilvēki savu ēdienkarti papildina ar kakao pupiņu našķi jeb šokolādi, kas iemantojusi tik lielu popularitāti, ka tai atvēlēta pat sava diena.

Ārstē depresiju un vairo skaistumu

Jau izsenis cilvēki šokolādi dēvējuši par melno zeltu. Šāds nosaukums piešķirts, jo šokolāde ārstnieciski iedarbojas uz cilvēka organismu.

Šokolādes filozofija

Šokolāde tiekot gatavota ar mīlestību un saistās ar mīlestību. Reklāmas šo priekšstatu ik dienas vēl vairāk nostiprina, un, kad uznāk grūtsirdība, nespēks, roka sniedzas pēc rūgteni saldā kāruma. Šokolāde saistās ar labsajūtas dāvāšanu citam. Cik laimīgi ir tie, kas mums dod iespēju ķert laimes hormonu?

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Zelts pēc piecu gadu pauzes

Ventspilniece Ineta Leite Latvijas senioru izlases sastāvā triumfēja Eiropas čempionātā basketbolā senioriem, pie čempiones titula tiekot pēc piecu gadu pārtraukuma, kad izdevās uzvarēt pasaules meistarsacīkstēs.

Trīsbumbu spēlēs klāt fināls futbolā

Aizvadīta Trīsbumbu spēļu pirmā nedēļa, bet šonedēļ jau kļūs zināms komandu izkārtojums futbola turnīra noslēgumā. Potenciālie līderi pagaidām neliek vilties, taču pārsteigumi noteikti ir iespējami.

Pludmalē uzvar Regža un Āboliņš

Ventspils Jūras svētku programmā pirmo reizi tika iekļauts pludmales volejbola turnīrs Jūras kauss, kas reizē bija arī pilsētas atklātā čempionāta trešais posms.

7.lpp. Reportāža. Pie jūras dzīve mana...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: