Latvijas dragreisa čempionāta organizatores nākušas klajā ar informāciju, ka tiek mainīta lokalizācijas vieta Latvijas Dragreisa čempionāta 3. posmam. Trešais un ceturtais posms notiks Ventspilī.

Apskati foto no pagājušā gada sacensībām Ventspils lidlaukā!

 

„Ar Ventspils pilsētas domes, Ventspils lidostas un pasākuma sponsoru atbalstu, sacensību 3. posmu, kas līdzšinēji bija ieplānots Biķerniekos, pārceļam uz Ventspils Lidostas teritoriju. Mūsu mērķis ir attīstīt šo sporta veidu, un dot iespēju dalībniekiem piedalīties 402m distances sacensībās’’ komentē sacensību organizatores Ieva Čerņajeva un Jolanta Jermacāne.

 

2014. gada sacensību kalendārs:

  • 1. posms : 31. maijā un 1. jūnijā Igaunijā, Haapsalu

  • 2. posms: 14. un 15. jūnijā Lietuvā, Kazlu Ruda

  • 3. posms: 5. un 6. jūlijā Ventspilī

  • 4. posms: 2. un 3. augustā Ventspilī

  • 5. posms: 6. septembrī Biķerniekos

Šī gada ’’SHINE EXPERT DRAGRACE CHAMPIONSHIP’’ sacensībās būs tikai viens sacensību posms - Biķerniekos, kur dalībnieki mērosies spēkiem 201m distancē, kas liecina par šī sporta veida izaugsmi Latvijā.

 

‘’No sirds vēlamies pateikties Ventspils pilsētas domei, pilsētai un Ventspils lidostai par atbalstu un atsaucību. Ar šo sadarbību, aicinām ikvienu interesentu piedalīties oficiālās autosporta sacensībās, kuras norisinās atbilstoši normatīviem aktiem un drošības jautājumiem, kā arī skatītāji klātienē varēs izbaudīt lielisku pasākumu, un apskatīt Baltijas jaudīgākās auto. Tiekamies Ventspilī - pilsētā, kurā šogad virmos īsts adrenalīns un cīņas gars!’’ komentē organizatores.

 

Latvijas čempionāts un kausa izcīņa dragreisā 2013. gadā Ventspilī:

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: