Pirmdien, 15. jūlijā, plkst. 18.00 ielu kultūras un sporta kustība „Ghetto Games“ Ventspilī rīkos basketbola sacensības.

Tradicionālais ielu basketbola turnīrs notiks laukumā pie Olimpiskā centra.

 

Reģistrēšanās spēlēm notiks no plkst.17.00 līdz 18.00. „Ghetto Basket“ turnīrā dalībnieki sacentīsies vairākās vecuma grupās – vīrieši, kas dzimuši 1996. gadā un vecāki, U16 grupā – 1997. gadā dzimuši puiši un jaunāki, U14 grupā – 1999. gadā dzimušie un jaunāki, U12 grupā – 2001. gadā dzimušie un jaunāki puiši. „Ghetto Basket“ sacensībās līdzīgās apakšgrupās – sieviešugrupā, U16, U14 un U12 grupās - iespēja sacensties būs arī daiļā dzimuma pārstāvēm. Nepieciešamības gadījumā apakšgrupas tiks apvienotas.

 

Tradicionāli „Ghetto Basket” dalībnieki vīriešu grupā cīnās par „Ghetto Family” un Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas „Warriors” basketbolista Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku, kas nozīmē iespējuklātienē vērot NBA spēli. Šo braucienu kā balvu jau ieguvusi Jelgavas komanda „Armet”, kā arī 2011. gada īpašā „Ghetto Basket” turnīra uzvarētāji no Rīgas– komanda „Mazais”.

 

Šajā dienā no plkst.17.00 līdz 18.00 pie Olimpiskā centra „Ghetto Cares“ programmas ietvaros fitnesa instruktore Ilze Audzeviča vadīs aerobikas kustību treniņu ventspilniekiem, kuru vidū būs pansionāta un bērnu nama „Selga“ iemītnieki, kā arī Ventspils bērnu un pusaudžu atbalsta centra „Nāc līdzi!“ apmeklētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: