Ventspilnieks Viktors Kronbergs turpina savu panākumu sēriju. Aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Ķelnē Kronbergs izcīnīja līdz šim augstāko sasniegumu savā karjerā, BMX frīstaila pasaules čempionāta dirtu disciplīnā viņš ieguva 3. vietu.

Kronbergs piekāpās diviem amerikāņiem – Nicholi Rogatkin un Nick Bruce, bet aiz sevis atstāja aptuveni 60 braucējus no visas pasaules.

 

Ķelnes Jugendparkā „BMX Wolrds” festivālā notika sacensības piecās BMX frīstaila disciplīnās: skeitparkā, strītā, dirtos, flatlandā un lielajā rampā. Dirtu disciplīna ir no māliem izveidota tramplīnu līnija, kas no citām disciplīnām atšķiras ar lielāku triku amplitūdu un triku izpildījuma tehniku.

 

Jācer, ka šis sasniegums pietuvinās Kronbergu sadarbībai ar starptautiskiem atbalstītājiem, kas pavērs lielākas iespējas treniņiem un dalībai starptautiskās sacensībās. Uz „BMX Wolrds” sacensībām Kronbergs devās ar „OC Ventspils” un Naura Tālberga atbalstu.

 

Viktors Kronbergs ir rezultatīvākais BMX frīstaila braucējs Latvijā, kurš arī 2012. gada Latvijas skeitparku sacensību kopvērtējumā izcīnīja pirmo vietu starp 176 latviešu BMX frīstailistiem. Viņš būs arī latviešu favorīts „Ghetto Games” starptautiskajā festivālā, kas norisināsies no 8.-11. augustam Ventspilī.

 

Foto: dzu.id.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: