Trīs pārbaudes spēles trīs dienās, turklāt visas ar Lietuvas basketbolistēm, aizvadījusi Latvijas U20 sieviešu basketbola valstsvienība, izcīnot divas pārliecinošas uzvaras, kā arī piedzīvojot vienu minimālu zaudējumu.

Pirmajā un trešajā mačā latvietes uzvarēja attiecīgi ar 81:52 un ar 82:54, bet otrajā zaudēja ar 65:66. Visus trīs mačus Latvijas izlases starta piecniekā sāka arī ventspilniece Sabīne Dukāte un izcēlās tajos arī ar produktīvu sniegumu. Vissekmīgākā viņai padevās pirmā spēle – viņa guva 17 punktu un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Otrajā mačā Sabīnei 11 punkti un divas piespēles, bet vispieticīgākais izrādījās trešais mačs – četri punkti un divas atlēkušās bumbas. Abās spēlēs, kas noslēdzās ar uzvaru, laukumā devās arī otra ventspilniece – Paula Tomsone, atzīmējoties ar trim un desmit (+4 atl.b.) gūtajiem punktiem.

 

Nākamās pārbaudes spēles Latvijas U20 basketbolistes aizvadīs tikai jūnija beigās, kad piedalīsies starptautiskā turnīrā Polijā, savukārt Eiropas U20 čempionāts B divīzijā startēs 4. jūlijā Bulgārijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: