Motokluba Rodeo braucējs Toms Macuks ļoti veiksmīgi sācis jauno sezonu, spēcīgā konkurencē kļūdams par Baltijas Jūras Izaicinājuma kausa uzvarētāju.

Sacensības risinājās divos posmos un tajās piedalījās braucēji no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas. Pirmais etaps risinājās Igaunijā, Viljandes trasē, bet jau nākamajā dienā braucēji izgāja uz starta Ķegumā. Pirmajā posmā Toms Macuks MX1 klasē uzvarēja pirmajos divos braucienos un bija otrais trešajā, tā pārliecinoši kļūstot par posma uzvarētāju.

Ķeguma trasē panākums nāca krietni smagāk, bet sīvākais konkurents bija Dāvis Līvs, kurš uzvarēja kvalifikācijas sacensībās. Pirmajā iebraucienā uzvaru izdevās izcīnīt Rodeo braucējam, par mata tiesu apsteidzot tieši Līvu. Otrajā piegājienā Līvam izdevās revanšēties, tāpēc par izšķirošo kļuva trešais brauciens. Macukam šoreiz trešā vieta, bet Līvam šoreiz veicās vēl sliktāk, jo viņam nācās samierināties vien ar piekto vietu braucienā un otro kopvērtējumā. Savukārt par uzvarētāju arī šajā posmā kļuva Macuks.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: