Ventspils pilsētas 11.atklātajā čempionātā kērlingā aizvadītas izšķirošās cīņas, lai noskaidrotu finālspēļu pretiniekus, un kļuvis zināms, ka par zelta godalgām šoreiz cīnīsies pieredzējušās komandas Arbo un Pērles.

Pirmajā četriniekā, kas cīnās par medaļām, savu iespēju garām nepalaida regulārā čempionāta uzvarētāji – komanda „Arbo”, kas ar rezultātu 13:4 uzvarēja otrajā vietā esošo komandu „Lavīna”, tādējādi nodrošinot sev vismaz otro vietu čempionātā. Maksimālo uzdevumu izpildīja arī komanda „Pērles”, vispirms uzvarot „IceSharks” (8 : 4), bet otrajā spēlē arī komandu „Lavīna (9:1).

 

Tādējādi, ir skaidrs, ka šajā sezonā būs jauns čempions - par čempiona titulu un zelta medaļām 10.martā cīnīsies Arbo un Pērles, bet vēl pašreizējai čempionvienībai „IceSharks” nāksies cīnīties par bronzu ar komandu „Lavīna”. Par piekto vietu čempionātā cīnīsies komandas „33+”un „C02”, bet par 7.vietu – „Quattro” un IceStorm”.

 

Jāpiezīmē, ka no pirmā četrinieka Ventspils čempionu godā vēl nekad nav bijusi tikai komanda „Arbo”, kam, savukārt, pieder vislielākais sudraba medaļu klāsts. Ventspils čempionātu 10 gadus garajā vēsturē vienreiz par čempionēm ir izdevies kļūt komandas „Lavīna” dalībniecēm, bet Pērlēm tas ir izdevies jau trīsreiz.

 

Finālspēles notiks 10.martā plkst. 09. Gaidāmas ir interesantas cīņas, un skatītāji, kā vienmēr, kērlinga sacensības Ventspils ledus hallē var vērot bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: