Pirms gadumijas draudzības spēli aizvadīja Ventspils futbola veterāni, kas uzņēma Rīgas Daugavas seniorus.

Uz maču sporta namā Pārventa bija sanācis visai krietns līdzjutēju pulks, kurus pirmo četru minūšu laikā ventspilnieki iepriecināja ar trim vārtiem. Jau pirmajā minūtē Andrejs Saleiko atklāja rezultātu, bet pēc tam ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Viktors Lukačevičs. Puslaika izskaņā – 17.minūtē – Lukaševičs guva vēl vienus vārtos, panākot jau 4:0, tomēr pēc atpūtas viesi sarūpēja atbildi.

Līdz otrā puslaika vidum Daugava panāca 4:2, tomēr panākt vēl lielāku intrigu mājinieki viņiem neļāva. 34. minūtē savus otros vārtus guva Saleiko, bet 39.minūtē vārtsargs Germans Rostovs no saviem vārtiem šāva bumbu sāncenšu cietokšņa devītniekā. Taisnības labad jāpiebilst, ka vārti bija tukši, jo Daugava, cenšoties glābt maču, vārtsargu bija nomainījuši pret laukuma spēlētāju.

Ventspils seniori svinēja uzvaru 6:2, visu maču arī demonstrējot skaistu futbolu. Komandā bez jau minētajiem futbolistiem spēlēja arī Igors Sondars (kapteinis), Sergejs Solomonovs, Igors Kičigins, Jurģis Pučinsks, Sergejs Tidenbergs un Vladimirs Blaževics, bet komandas treneris bija Anatolijs Mudels. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: