Ventspils 1. atklātajā čempionātā petankā aizvadītas pārus cīņas, kurās par patīkamu pārsteigumu sieviešu konkurencē parūpējusies komanda Fresh.

Komanda Fresh(Daiga Mažrima, Līga Vārpiņa, Daina Meldere) izcīnīja piecas uzvaras un tikai reizi piedzīvojot zaudējumu, tā iegūstot pirmo vietu. Otrajā vietā ar četrām uzvarām ierindojās Lavīna 1 (Anda Segle un Marta Kozinda), trešajā pozīcijā atstājot vienību JESS (Jautra Grosbārde, Evita Brālīte). Vīriešu dupletu turnīrā pārliecinošu uzvaru, uzvarot visās spēlēs, guva Brāļi (Ēriks un Sandijs Viļumovi). Otrajā vietā ierindojās Mazie (Viesturs Grosbārdis, Anatolijs Pugačs), bet trešajā – 4 FUN (Ervīns Grundštoks, Nauris Bogdanovičs).

Noslēdzies arī Latvijas čempionāts petankā sieviešu vienspēlēs, kurā piedalījās 23 daiļā dzimuma pārstāves. Sacensībās piedalījās arī četras Ventspils kērlinga kluba pārstāves, no kurām labākos rezultātus sasniedza Eva Martinsone, kas ieguva sesto vietu, bet uzreiz aiz viņa ierindojās Inga Apmane. Savukārt uzreiz aiz labāko desmitnieka palika Marta Kozinda un Aida Pētersone. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: