Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Apmeklētājus sagaidīs pils saimnieks

Livonijas ordeņa pils restaurētās otrā stāva telpas gatavas ekspozīcijas iekārtošanai, kas sastāvēs no unikāliem elementiem. Ekspozīcija patīkami pārsteigs ventspilniekus un tūristus ne tikai ar saglabāto senatni, bet arī ar mūsdienīgo dizaina tehnoloģijām.

Amerikāņi uzstāda radiācijas vārtus

Drīzumā Ventspils ostā sāks būvēt radiācijas vārtus, lai novērstu vai ierobežotu tādu kravu nonākšanu Latvijas un ES teritorijā, kurām ir paaugstināts radiācijas fons. Projektu īsteno un finansē ASV valdība.

2.lpp. Viedoklis: „TOP slepeni”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka

«Kārtējo reizi aizdomāties par to, kā aizokeāna valsts, kas slēpjas aiz demokrātijas, liberālisma un cilvēktiesību lozungiem, arī Eiropas valstis izmanto par marionetēm savu interešu realizācijai, liek dāsnais atbalsts Latvijas robežsardzei Ventspilī. »

3.lpp. Graudu termināļa strīdu izšķirs tiesa

Ventspils Grain Terminal lietu, kurā tas apstrīd Ventspils domes lēmumu neļaut paplašināt termināli Ventspils brīvostas teritorijā, jo pret to iebilst iedzīvotāji, Administratīvā tiesa skatīs septembrī.

4.lpp.

Ventspili riņķī gāzīs ekstrēmisti

Šovasar Ventspilī notiks grandiozs ielu kultūras, sporta un mūzikas pasākums Ghetto Games festivāls, kas pulcēs ap 1500 dalībnieku no visas Eiropas.

Slimnīcām piešķir papildu naudu

Saeima atbalstījusi papildu 9,6 miljonu latu novirzīšanu terapeitisko tarifu palielināšanai slimnīcās, tai skaitā Ventspils stacionārā.

5.lpp. Intervija. ... skatienā ir tāda gudrība iekšā...

Tā ir laime vai misija – būt klāt bērna dzimšanas brīdī? Varbūt augstākie spēki šim uzdevumam izvēlas īpašus cilvēkus? Iepazīstot Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas dzemdību nodaļas vecmāti AIJU ZIEMELI, rodas pārliecība, ka tieši tā arī notiek. Jauka, atsaucīga, saprotoša – tā viņu raksturo jaunās māmiņas. 32 darba gados viņas roku siltumu saņēmuši vairāk nekā divi tūkstoši jaundzimušo.

6.lpp. Sports. Rumbenieks izvēlas Kirgīziju

Mūsu labākais soļotājs Arnis Rumbenieks atgriezies no pirmssezonas treniņnometnes Kirgīzijā, ko apmeklē jau piekto gadu. Kāpēc viņa izvēle kritusi tieši uz šo valsti un kā viņam tur klājies – to Rumbenieks atklāj nelielā intervijā Ventas Balsij.

Viss izšķirsies trešajā spēlē

BK Ventspils un Szolnoki duelī būs trešā, izšķirošā, spēle, jo otrajā FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfināla atbildes spēlē Ungārijā uzvaru ar 82:76 (19:20, 13:16, 25:23, 25:17) guva mājinieki. Šī pāra uzvarētājs tiks noskaidrots 20. martā plkst. 19 Ventspilī.

7.lpp. Kultūra. Mūzika – tas ir uz mūžu

Ideju par skaņskatu un mākslas studijas izveidošanu Jānis Snipkis aizguvis, ieklausoties trimdas latvieša Jāņa Ozoliņa viedoklī. Ja strādā ar skaņu, jābūt arī bildei, uzskata bijušais radiostacijas Amerikas balss darbinieks. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: