Teātra nams „Jūras vārti” ikmēneša kinolektoriju ciklā Kino vārti 19. janvārī pkst. 18:00 piedāvā noskatīties dokumentālo filmu „Padoties aizliegts”.

Kino vārtu viešņa ceturtdienas vakarā būs filmas scenārija autore Elvita Ruka.


Filma “Padoties aizliegts” ir par spēcīgu, pretrunu plosītu un kolorītu personību, kas ap sevi uzjunda dramatiskas kaislības it visā – ģimenes attiecībās, sportā, sadzīvē, politikā, saskarsmē ar līdzcilvēkiem un pasauli kā tādu. Filma par milzu temperamentu un cīņas sparu, kas ļoti spēcīgi ietekmē līdzcilvēkus.


Vispirms jau dēlus… Šī filma pārsteidz ar savdabīgu optimismu, pozitīvismu, pamatīgu humora devu, patiesām un nesamākslotām emocijām, ko caurstrāvo galvenie varoņi. Lai gan sākotnēji šķiet, ka filma ir par boksu, tā ir daudz smalkāka un niansētāka – saistoša dažāda vecuma, izglītības un profesiju pārstāvjiem. Kaut ko savu filmā atradīs ne tikai sportisti, bet arī kultūras jomā strādājošie, mājsaimnieces, uzņēmēji, studenti – praktiski jebkurš, kas augstu vērtē atklātību, taisnību un mērķtiecību. ,,Padoties aizliegts’’ ļauj padomāt, kur un kā dzīvojam mēs paši…”


Režisors - Dzintars Dreibergs
Scenārija autore - Elvita Ruka

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: