Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ģimenes parāds ir 900 latu

Vieglprātīga attieksme pret ceļojuma apdrošināšanu var sagādāt lielas problēmas. Par to pārliecinājusies Laura Ankalniņa, kura, dodoties uz Angliju, neiegādājās polisi, Tagad par dēla Adriana Billija ārstēšanu Londonas slimnīcā jāmaksā vairāk nekā 900 latu.

Eirodeputāts Zīle jautā ventspilnieku viedokli

Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle, vakar viesojoties Ventspilī, atklāja, ka situācija Eiropas Savienībā pašlaik nav 100% droša, bet tomēr vairāk sliecās būt optimists. Diskusija ar ventspilniekiem viņam devusi vērtīgu argumentāciju pārliecināt kolēģus Briselē par turpmāko gadu ES budžeta sadalījumu.

2.lpp. Viedoklis: «Trīs lietas», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Mēs šobrīd esam ļoti līdzīgā situācijā, kādā vācieši bija pēc kara, arī viņiem nebija naudas, trūka darbspējīgo. Viņi šo situāciju atrisināja, nodibinot valstij un pašvaldībām piederošas bankas.»

3.lpp.

«Kālija parks» gaida spriedumu

Neparasti daudzu apsardzes darbinieku ielenkumā Ventspils tiesā vakar risinājās nākamā tranzītbiznesa karu epizode, kurā centrālais uzbrukuma objekts ir uzņēmums «Kālija parks».

Apjomīgās saldētavas vēl tukšas

Uzņēmuma Reefer Cargo Terminal plašās saldētavas pagaidām vēl stāv nepiepildītas. Tomēr pastāv iespēja, ka vēl līdz gada beigām tajās tiks pārkrautas pirmās testa partijas, bet nākamgad sāksies kravu plūsma.

4.lpp.

Bruņošanās sacensība atsākas

Pasaules lielvalstis aizvien vairāk sāk nostāties cita pret citu. Tiek provocēti starptautiski konflikti, lai novērstu uzmanību no iekšpolitikas problēmām, un ir manāmi signāli par pastiprinātu bruņošanos.

Daudzi ceļo bez apdrošināšanas

«Reiz bija gadījums, kad klients Krievijā saindējās ar alkoholu un nomira, un ceļojuma apdrošināšana ļāva mirušo nogādāt mājās,» saka tūrisma firmas Tobago vadītāja Iveta Rīvāne.

Eiropā noderēs veselības karte

Lai, ceļojot uz Eiropas valstīm, par neatliekamo medicīnisko palīdzību nebūtu jāmaksā daudz naudas, ieteicams izņemt Eiropas veselības apdrošināšanas karti.

5.lpp. Kultūra

Mākslas skolas audzēkņu veikums

Teātra nama mazajā izstāžu zālē apskatāma Mākslas skolas absolventu darbu izstāde.

Pakalniņas sniega un Ziemassvētku izjūta

«Kino vārtu» apmeklētājus teātra namā šonedēļ lutināja ar dokumentālās filmas «Sniegs» pirmizrādi. Režisore Laila Pakalniņa uz «Jūras vārtiem» atveda arī jauno kinolenti «33 zvēri Ziemassvētku vecītim».

Prozas lasījumos jauni talanti

Otrajos Kurzemes prozas lasījumos žūrija paziņoja, ka tradicionālajos prozas lasījumos Rīgā novadu pārstāvēs jau pazīstamā Kristīne Ulberga un debitants Miķelis Marnauza.

6.lpp. Sports

Hokeja čempionāts pieejamāks un interesantāks

Olimpiskā centra Ventspils kausa izcīņa hokejā sāk uzņemt apgriezienus. Kamēr 1. līgā savu spēli vēl meklē pagājušā gada čempioni Tornado, 2. līgas turnīrā no zaudējumiem nav izdevies izvairīties nevienai komandai.

Triālistiem novada sacensības

Jau sesto reizi notika Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā, kurā savas prasmes varēja pārbaudīt un nodemonstrēt visi interesenti – sākot no pilnīgiem iesācējiem un beidzot ar profesionāļiem.

7.lpp. «Ūdeka» informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: