Laikraksta «Ventas Balss» sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Apbalvo labākos policistus. Atlikušos

Lai arī Valsts policijas Ventspils iecirkņa policistu rindas kļūst arvien retākas, tomēr atlikušie policisti strādā ar atdevi un ir, par ko viņus apbalvot. 

Elīnas pašportretos četras stihijas

Amatu mājā šodien atklāj Kultūras koledžas audzēknes Elīnas Kraces diplomdarba fotoizstādi Duets. Ekspozīciju veido 13 pašportreti.

2.lpp. Viedoklis: „Dzīvība nav bonuss”, laikraksta „Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka

„Statistika par pašnāvībām Latvijā ir satraucoša. Ik dienu sev dzīvību atņem kāds cilvēks, un tas ir vairāk, nekā iet bojā uz mūsu ceļiem satiksmes negadījumos.”

3.lpp.

Tituli Zoss un Aita – goda lieta

Šodien Ventspilī uz pasākumu Baltā dūna pulcējas Latvijas arhitekti, celtnieki, mākslinieki, dizaineri, lai iepazītos un izvērtētu šogad mūsu pilsētā realizētos būvobjektus un ar savu balsojumu izvirzītu godpilno titulu Zoss, Aita vai Auns ieguvējus.

Jānis Roze. Vairāk nekā grāmatnīca

Īsi pirms otrās adventes Ventspilī sāka darboties pēc skaita piektā grāmatnīca. Ventspils bija pēdējā no lielajām reģionālajām pilsētām, kur tika atvērts Latvijā pazīstamā izdevējā Jāņa Rozes grāmatnīca.

4.lpp.

Skolotāja izdod ludziņas bērniem

Ventspils 4. vidusskolas sākumskolas skolotāja Ināra Šefanovska izdevusi grāmatu Ziemassvētku ludziņas, kas šobrīd ir īpaši aktuāla. Veikalos tā ātri vien izpirkta, tāpēc paredzēts izdot vēl vienu metienu.

Oranžie autobusi kļūs pieejamāki

Latvijas Pašvaldību savienība un valdība vienojusies veikt izmaiņas likumdošanā, lai turpmāk skolēnu autobusus varētu izmantot arī pasažieru pārvadājumiem vietās, kur cits sabiedriskais transports nekursē. Šīs izmaiņas gaidāmas arī Ventspils novadā.

Algos papildu šoferus sportistu vadāšanai

Ventspils Izglītības pārvalde no nākamā gada plāno algot papildu šoferus, lai varētu nodrošināt jauno sportistu vadāšanu uz sacensībām un nometnēm.

5.-6. TV Programma

7.lpp. „Jūras vārtu” skatuve

8. lpp. Sports

Rogaininga laikā viegli aizmigt

Orientēšanas kluba Ziemeļkurzeme pārstāvji Ilze Robalde un Imants Čaklis kļuvuši par nopietniem rogaininga dalībniekiem. Šogad ventspilnieki piedalījušies desmit sacensībās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: