Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Policija netiek galā ar točkām

Viena no mūsu pilsētas un novada ilggadējām problēmām – tā saucamās nelegālās točkas, kur jebkurā diennakts laikā var iegādāties alkoholu un cigaretes – ar esošā Krimināllikuma spēkiem nav atrisināma.

Bezmaksas kilovati nespīd

Saistībā ar elektrības padeves traucējumiem pilsētā, iedzīvotājiem radies ierosinājums: lai Latvenergo piešķir kompensāciju, jo pārrāvumi bojā mājās esošās elektroierīces.

2.lpp.

Viedoklis: «Ja krīt uz nerviem...», Imants Vīksne, laikraksta «Ventas Balss» galevnās redaktores vietnieks

«Iemetot aci rubrikā «Hallo, Ventas Balss, klausās!» vai portālā forumā var tikai pabrīnīties, cik kreņķīga ir tauta. Sašutusi daparjebko teju 24 stundas diennaktī.»

3.lpp.

Mums nesekmīgo matemātikā ir maz

Lai arī pa vienu no izglītības trumpjiem Latvijā uzskata skolēnu labās zināšanas eksaktajos mācību priekšmetos, apkopotā statistika par eksāmenu rezultātiem valstī, šo priekšstatu apgāž. Tomēr mūsu skolēni uz Latvijas fona izskatās daudz labāk.

4.lpp. Novadā

Piltene raizējas

Piltenieki diskusijā ar novada vadību pieskārās demogrāfijas jautājumiem, aktualizēja nepieciešamību pēc kārtības sarga un bažījās par vidusskolas klašu piepildījumu nākotnē.

Zināmi labākie projekti

Hipotēku bankas izsludinātā projektu konkursa Mēs paši 2. kārtā pieteiktos projektus izvērtējuši eksperti. Trim projektiem jau dota zaļā gaisma, bet daudzi vēl tiks vērtēti konkursa nākamajā vērtēšanas kārtā kopā ar Talsu un Kuldīgas puses pieteikumiem.

5.lpp. Darbs un nauda

Klusie labdari

Uzņēmēji bieži vien neafišē savus labos darbus. Vienkārši tos dara.

6.lpp. Sports

Demora uztur jātnieku sportu Kurzemē

Mūspuses sporta klubs Demora un Kuldīgas novada z/s Zāgkalni ir vienīgie jātnieku klubi šajā reģionā, kas nepadodas, bet uztur šo sporta veidu pie dzīvības.

Eiropas U23 čempionāta vērtējums

Ar dažādām sekmēm Eiropas U23 čempionātā vieglatlētikā startējuši mūsu pilsētas sportisti Māra Grīva, Gundega Grīva un Ansis Brūns. Vislabāk veicās Mārai Grīvai – viņa tāllēkšanas sacensībās laboja personīgo rekordu un izcīnīja piekto vietu.

7.lpp. Brīvbrīdim

Iz pagājības

1936. gads. Sieviete uzstājas ar rupjībām. Dzirnavu ielā pa nama dzegu sētas pusē staigājusi šī nama iedzīvotāja L. P. Un būdama iereibusi, laidusi vaļā tādu neķītru vārdu izlasi, ka kaimiņiem vajadzējis ausis bāzt ciet.

Recepte: Novada Kultūras nodaļas vadītājas ZANES PAMŠES pildīti vistu stilbiņi ČĀPOTĀJI

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: