Kopš 2000.gada Ventspils dome ik gadu Pilsētas svētkos sveic un apbalvo tos Ventspils iedzīvotājus un uzņēmumus, kuri ir veicinājuši pilsētas attīstību un nesuši Ventspils vārdu Latvijā un pasaulē.

Arī šogad Pilsētas svētkos notiks labāko un izcilāko ventspilnieku apbalvošana, un jebkuram pilsētas iedzīvotājam būs iespēja pateikties par labu darbu vai sasniegumu cilvēkiem, kuri to ir pelnījuši.

Kā ierasts, tiks pasniegta Lielā balva, kuru saņems par izciliem sasniegumiem Ventspils vārda nešanā pasaulē, kā arī par ievērojamu ieguldījumu Ventspils attīstībā, un Balvas, kuras piešķir par profesionāli veiktu darbu kādā konkrētā nozarē, uzņēmējdarbībā, pilsētas vides vai vizuālā tēla veidošanā. Balvas tiks pasniegtas Pilsētas svētku atklāšanas pasākumā 5.augustā Rātslaukumā.

Tāpēc lūdzam pilsētas iedzīvotājus aktīvi iesaistīties un piedalīties Ventspils domes organizētajā aptaujā un izteikt savu viedokli par to, kuri pilsētas iedzīvotāji, juridiskās personas un radošās vai profesionālās grupas ir pelnījušas apbalvojumu. Kandidātus balvām iespējams izvirzīt, aizpildot Ventspils novada laikrakstā „Ventas Balss” publicētās aptaujas anketas vai arī Ventspils portālā pie šīs ziņas.

Aizpildītās anketas līdz 1.jūnijam lūdzam nogādāt domes Vispārējā nodaļā ( Jūras ielā 36, 23. kabinetā) vai iemest domes pastkastēs. Speciāli šim nolūkam izvietotās kastes ar aptaujas anketām atrodas veikalos „TOP” Tārgales ielā 63 un Poruka ielā 16, tirdzniecības centrā „Tobago” Lielajā prospektā 3/5, Sporta hallē Sporta ielā 7/9, tirdzniecības namā „Andrejnams” Andreja ielā 7 un Pārventas bibliotēkā Tārgales ielā 4.

 

Foto no ventasbalss.lv arhīva - apbalvošanas ceremonija pagājušajā gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: