Laikā, kad ziema vēl negatavojas atkāpties, bet gaisā jau jūtamas pirmās pavasara vēsmas, pienāk Valentīndiena – visu mīlētāju svētki. Attieksme pret šiem svētkiem var būt atšķirīga, taču nenoliegsim – Valentīndiena ir svētkiem visiem, kas mīl un šajā dienā vēlas savu mīļoto cilvēku īpaši iepriecināt.

Viena no mīlestības valodām ir dāvināšana, ko vispirms bērnībā mācāmies savā ģimenē, vēlāk dāvināšanas prasmes izkopjam attiecībās ar saviem draugiem un otrajām pusītēm.

Vislabākā dāvana vienmēr ir personiska un runā bez vārdiem par mūsu jūtām un emocijām pret cilvēku, kam dāvana domāta. Tomēr Valentīndienas dāvanas atšķiras, jo tām ir tieša saistība ar mūsu jūtu pasauli, tās ir intīmākas, tām piestāv simbolisms, daudznozīmība un to pasniegšanas mērķis ir radīt vai atjaunot mīlestības jūtu ķīmiju ar otru cilvēku. 

Ar kādām Valentīndienas dāvanām otram pateikt, ka esi mans mīļākais un labākais cilvēks?

  • Laiks divatā SPA

Stipru attiecību pamatā ir kvalitatīvi pavadīts laiks divatā. Tas nogludina asumus, palīdz no jauna satuvināties un stiprina attiecības. Tā dāvanu karte atpūtai SPA diviem ir piemērota Valentīndienas dāvana. Kopīga atpūta, kurā nav vietas ikdienas steigai un rūpēm, ir prāta un ķermeņa relaksācija ar iespēja baudīt vienam otra sabiedrību.

  • Romantika divatā Flouting Universe atmosfērā

Valentīdiena ir iespēja radīt kopīgu pieredzi, kas ļauj pārim kļūt emocionāli vēl tuvākiem! Pasūtat divvientulīgu ūdens planēšanas (angļu: floating) seansu īpašajā Flouting Universe istabā sev un partnerim.

Cilvēks seansa laikā uz muguras ieguļas 40 cm seklā baseinā, kura ūdens piesātināts ar Epson sāli. Sāls koncentrācija nodrošina, ka bez piepūles turaties jeb planējat virs ūdens virsmas.  Ķermenis, ūdens un gaiss ir vienā temperatūrā (36,8° C), tādēļ vienā mirklī vairs nav iespējams noteikt robežas, kur beidzas viens un sākas otrs, sajūtas ir maģiskas! Šī ir unikāla iespēja izbaudīt antigravitāciju divatā tumsā it kā atrodoties bezsvara stāvoklī -  skan viegla mūzika, jūsu ķermeņi slīd pa ūdens virsmu viegli un nepiespiesti. Atmosfēru piedod sveču liesmas, bet juteklību  - pasākuma pilnīgs privātums.

  • Deja divatā

Ieprieciniet sevi un savu mīļoto, apgūstot juteklisku deju, kas piešķirs dzirksteli Jūsu attiecībām. Salsa, bačata, kizomba jeb Āfrikāņu tango ir dejas ar savu ekspresiju, kaislīgu un ugunīgu dvēseli. Deju skolas piedāvā dāvanu karti individuālām pāru nodarbībām.

  • Juvelierizstrādājumi

Valentīdiena ir zīmīga ar to, ka šajā dienā nereti tiek izteikts bildinājums mīļotajai personai, saderināšanos apliecinot ar saderināšanās gredzenu. Saderināšanās gredzenam ir sena un simboliska nozīme – tas ir apliecinājums divu cilvēku mīlestības zvērestam. Parasti, saderinoties izvēlas gredzenu ar dārgakmeni - visbiežāk dzidru briljantu, kas simbolizē gan attiecību tīrību, gan gaišos nodomus, gan arī izturību un spēju iet cauri jebkādiem pārbaudījumiem.

Tomēr nevajadzētu domāt, ka juvelierizstrādājumi Valentīndienā domāti vienīgi jauniem pāriem, Juvelierizstrādājumi ar akmeņiem, zinot to simbolisko nozīmi, ļauj ar to starpniecību izteikt savas jūtas, emocijas un nodot simbolisku vēlējumu. Šobrīd īpaši populāras atkal ir pērles. Pērles piešķir to nēsātājam spēku, uzlabo intuīciju un palīdz stiprināt pāru savienību. Pērles nostiprina ģimenes laimi un novērš ļaunu aci, tas ir mīlestības, sirsnības un uzticības simbols.

  • Smaržas un kosmētika

Smaržas ir saistītas ar atmiņām, tās iedarbojas uz mūsu zemapziņu, tās ir kā smalks pieskāriens dvēseles stīgām, turklāt ietekmē emocijas un noskaņojumu ātrāk nekā vārdi. Tādēļ smaržas “viņai” un “viņam” ir ļoti piemērota dāvana kopējā Valentīndienas gaisotnē. Sievietei dāvanā noteikti piestāvēs izteikti sievišķīga kosmētikas līnija – tāda kā, piemēram, Vivienne Sabo kosmētika. Uzdāvinat šo romantikas apvītā zīmola dekoratīvo kosmētiku, kas Jūsu mīļoto iepriecinās ar augstu kvalitāti, piesātinātiem toņiem, teicamu noturību un citām īpašībām, ko viņa novērtē labākajos make-up produktos. Satriecošas lūpu krāsas, lūpu spīdumi, izteiksmīgas un noturīgas skropstu tušas un aktuāli grima produkti - tas viss iemiesojies dekoratīvās kosmētikas produktos, kuri nes Vivienne Sabo vārdu.

Valentīndienas vakarā noteikti dodaties romantiskās vakariņās!

Tā ir iespēja saposties kā uz pirmo satikšanos un doties ar mīļoto cilvēku nesteidzīgās vakariņās. Baudīt restorāna atmosfēru, gardu ēdienu un dzērienus. 

Dzīve ir ceļojums, kas kļūst interesantāks un drošāks, ja blakus ir tavs mīļotais cilvēks. 220.lv vēlējums svētkos: “Iepriecināsim viens otru patiesi un no sirds!”

Lasi vēl