Lai noskaidrotu ventspilnieku viedokli par maksas pakalpojuma APRŪPE MĀJĀS nepieciešamību Ventspils pilsētas iedzīvotājiem, Ventspils pilsētas Sociālais dienests ir izstrādājis aptaujas anketu.

Aicinām ikvienu ventspilnieku piedalīties aptaujā līdz 13. septembrim, anonīmi aizpildot aptaujas anketu ar iespēju novērtēt nepieciešamību papildināt sociālo pakalpojumu klāstu Ventspilī.

Anketas pieejamas Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39, Atbalsta centrā ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”, Pensionāru biedrībā „Ventspils Liedags”, “Ventspils invalīdu biedrībā”, Ventspils Sociālās aprūpes namā „Selga”, Ventspils galvenajā bibliotēkā un Pārvētas bibliotēkā, Ventspils Kultūras centrā, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā, Ventspils poliklīnikā un laikrakstā Ventas balss. Anketas izvietotas arī tīmekļa vietnē https://www.visidati.lv/aptauja/1484507189/ un Facebook Ventspils pilsētas Sociālā dienesta lapā.

Saskaņā ar Ventspils domes pārvaldes struktūru, Ventspils pilsētas Sociālais dienests ir pašvaldības iestāde, kas darbojas atbilstoši sociālo jomu regulējošiem normatīvajiem aktiem un sniedz Ventspils pašvaldības iedzīvotājiem sociālo palīdzību, kā arī organizē un sniedz sociālos pakalpojumus.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotājiem iespējams saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī interneta mājas lapā https://www.ventspils.lv un sociālajā tīklā „facebook”.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: