Dabas stihija turpina sagādāt problēmas. Sniega svaru neiztur koki un elektrības vadi. Ventspils novada Ventas kreisajā krastā radušies apjomīgi elektrolīniju bojājumi.

Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks pauž šaubas, vai visās novada skolās šodien pēc skolēnu brīvdienām izdosies atsākt mācības. Situācija draudot līdzināties Latgalei. Šodien novadā sasaukta sanāksme, kurā pašvaldības un valsts uzņēmumu pārstāvji spriedīs par problēmām un iespējamiem risinājumiem, ko radījuši laika apstākļi. 

Ja iedzīvotājiem nepieciešama pacietība, elektriķiem vajadzīga izturība un veselība. Līdz viduklim sniegā ar motorzāģi un instrumentiem rokās, montieriem, nākas brist pat vairākus kilometrus. Vakaros tie atgriežas līdz vīlītei slapji un izsīkušiem spēkiem.

Šobrīd vislielākās problēmas esot Ances, Popes, Ugāles, Usmas un Puzes pusē. Vakar bez elektroapgādes bija vairāk kā astoņdesmit transformatori, stāsta Latvenergo meitas uzņēmuma, A/S „Sadales tīkli” Rietumu reģiona ekspluatācijas daļas Ventspils nodaļas vadītājs Rolands Agafonovs.

Vairāk lasiet šodienas laikrakstā Ventas Balss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: