42 gadus vecais piltenieks Edgars Zēbergs jau sešus gadus dzīvo ASV, kur paguvis gan piedalīties bodibildinga mačos, gan filmēties Holivudā un apsargāt šovindustrijas zvaigznes.

Edgars aicina nebaidīties laimi meklēt ārzemēs arī citiem – ja ir mērķis un zini, ka tas sasniedzams, iespējams ir viss.

Kā tad klājās ar Holivudas iekarošanu?

– Ieradies Losandželosā, iesniedzu ziņas par sevi vairākās aģentūrās. Man bija jāmaksā mēneša maksa, bet aģentūras piedāvāja darbu. Vispirms tie bija masu skati, bet pēc mēnešiem četriem jau saņēmu īpašu uzaicinājumu. Tas jau bija cits līmenis, jo man piedāvāja iestāties aktieru apvienībā. Ja pirms tam filmējos tikai vienu dienu, tad tagad filmēšanās notika jau ilgāku laiku un biju tiešā kontaktā ar galvenajiem aktieriem. Tāpat piedalījos arī augsta līmeņa pasākumu apkalpošanā. Viens no tādiem bija arī slavenajā Kodak kinoteātrī, kurā notiek Oskaru pasniegšanas ceremonija, tā kā atmosfēra tajā man ir zināma (Smejas).

Amerika daudziem ir sapņu zeme, kurā var tikt pie finansiālās labklājības. Vai arī šajā ziņā ar visu esi apmierināts?

– Protams, ASV valda kapitālisms un nežēlīgs kapitālisms, bet, ja tev ir skaidri mērķi un zini, kā tos sasniegt, viss ir iespējams. Tas atkarīgs no katra paša. Es esmu apmierināts, un arī citiem ieteiktu mēģināt veiksmi ASV un arī Holivudā. Teorētiski kino varēju sasniegt vairāk, bet tad maksimāli būtu jāpievēršas tikai tam. Man ir teikuši, ka ir izredzes tikt arī pie lielākām lomām. Svarīgi tikt komandā, kurā ir producenti, režisori, aktieri, un tad vari būt drošs, ka kādam laikam darbs būs. Daļēji līdz tam jau biju ticis, taču man ir arī citas intereses. Vairāk tomēr nolēmu pievērsties fitnesam.

Pilnībā interviju lasiet ceturtdienas laikrakstā Ventas Balss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: