Piektdien, 20. oktobrī, plkst. 17 Galvenā bibliotēka aicina uz pasākumu “Profesija- mamma” - tikšanos ar krūts ēdināšanas speciālisti un dūlu Janu Biezo.

Jana Biezā ir Latvijas Dūlu apvienības biedre, Latvijas Mājdzemdību ģimeņu apvienības biedre un Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācija biedre, dzīvo Talsos un konsultē vecākus klātienē, pa tālruni vai izmantojot citus saziņas līdzekļus.

Kā dūla Jana Biezā savas zināšanas jau gandrīz gadu papildina arī starptautiskā vidē - Childbirth International studijās. Šīs studijas un pieeja vispasaules dūlu sarunām ik pa laikam piedāvā atklāt kaut ko jaunu un noderīgu.

Sarunā ar vecākiem Jana dalīsies savās zināšanās - ko darīt, ja ģimenē ir problēmas ar bērnu (neklausīgs, nemierīgs, raudulīgs, nevar atradināt no krūts barošanas vai negrib gulēt savā gultiņā u.c.), palīdzēs meklēt veidus, kā mammai atrast sevī mieru un saskaņu. Ja mamma spēj apzināt savas kļūdas, brīnumainā kārtā arī grūtības ar bērnu izplēn. Mūsdienās lielākā daļa mammu neuzskata sevi par gana labām un prasmīgām. Nodarbība palīdzēs izprast un izcelt to labo, kas piemīt katrai no viņām. Apzinot lietas, kas viņai izdodas, mamma ne tikai cels savu pašapziņu, bet sapratīs to, ka ir laba mamma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: