Ventspilī notika starptautisks motosaiets “Kurland Bike Meet 2017”. Jau kopš pagājušās piektdienas motociklisti no Baltijas, Skandināvijas, Vācijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas un citām ES valstīm sāka ierasties Piejūras kempingā.

Sestdien, 15. jūlijā norisinājās motobraucēju parāde, kas startēja Piejūras kempingā un finišēja Ostas ielas promenādē, kur bija aplūkojami visu dalībnieku motocikli.

Notika vintage tipa angļu motocikla “Royal Enfield” prezentācija un pirmo reizi arī Latvijā būvētu motociklu konkurss – izstāde. Tajā ikvienam bija iespēja apskatīt unikālus latviešu pašbūvētos motociklus. Motociklu īpašnieki savus spēkratus ir izveidojuši vai pārbūvējuši paši, un katrs no tiem ir pieejams tikai vienā eksemplārā.

Vakars turpinājās Piejūras kempingā ar rokgrupām Bastards, Motoraizer un 7 dēli, neizpalika arī tradicionālais pliko brauciens.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Jurgis 17.07.2017, 23:16:57

    Un vistrakākais ka liela daļa motociklistu atklāti uzspļauj sabiedrības normām un ceļu satiksmes likumiem. Redzējām kā muņiki statoilā aizrādīja ka motociklisti ir numurus uzlocījuši. Bet motociklisti tiešā tekstā pasūtīja trīs mājas tālāk. Policisti kā mīkstmieši pagriezās un aizgāja. Kāda zīme tā ir publikai?

  • 0
    asd. 18.07.2017, 17:57:06

    Ko tā par kruķiem pārdzīvo,vai tik pats neesi viens no viņiem?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: