Rīt, 22. aprīlī Ventspilī notiks brīnišķīgs pasākums, kura laikā tiks modinātas strūklas, kā ik gadu strūklakām pēc ziemas sezonas tika veikta profilaktiska apkope, kuras laikā tika atklāts nepatīkams pārsteigums.

Teju pirms ieslēgšanas, Lielā laukuma strūklakai "Fregate "Valzivs"" atklāts fakts, ka tās pieciem lielajiem mastiem bojāts viens un tas pats elements – bojāti miglas sprauslu pūtēji, kuri spēcīgi iedzīti nerūsošā tērauda caurules korpusā kā arī nolauztas un mehāniski saliektas caurulītes, no kurām gaisā izplatās miglas strūkla.

Šis pārsteigums netraucēs ieslēgt strūklaku paredzētajā laikā un paralēli veikt šo sprauslu bojājuma novēršanu. Strūklaka ir apdrošināta, paredzot šādu gadījumu risku un zaudējums segs apdrošināšanas sabiedrība, neradot finansiālus zaudējumus pašvaldībai.

Šobrīd LR Valsts policijai ir nodots iesniegums par krimināllietas ierosināšanu. Tiek veikta video novērošanas ierakstu pārbaude, lai atrastu vainīgo personu, kura pastrādājusi šo vandālismu. Ja iedzīvotājiem ir kāda informācija, kas palīdzētu izmeklēt lietas apstākļus par to var informēt Ventspils pašvaldības policiju.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -3
    i 22.04.2017, 06:44:20

    ĻOTI ceru, ka vainīgos "sazīmēs" un noķers. Visus tēriņus lai apmaksā un nākošo reizi, varbūt, padomās pirms ko tādu darīt vēlēsies. Kaut arī ļoti šaubos, ka tādiem huligāniem ir domātspējīgas smadzenes :(

  • 0
    Pornieks 17.04.2018, 13:26:10

    Mums vajag vēl jaunas strūklakas.

  • 0
    Persona 17.04.2018, 20:44:08

    Nopietni?
    Atkal jau?
    Vai tas nav smieklīgi?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: