Pēc maģistrālā ūdensvada avārijas Vasarnīcu un Jūras ielu krustojumā, kas notika 26. janvāra rītā, turpinās seguma atjaunošanas darbi.

Avārijas vietas sakārtošanas un iegruvušā seguma atjaunošanas darbus šonedēļ veic SIA “Ostas celtnieks”. Pirmdien būvnieks veica zemes blietēšanas un jaunas grunts pievešanas darbus, bet otrdien tiek atjaunotas bojātās apmales un bruģakmens segums. Darbi pilnībā tiks pabeigti trešdien.

Jau ziņots, ka 26. janvārī ap plkst. 8.30 notika maģistrālā ūdensvada plīsums Jūras un Vasarnīcu ielu krustojumā, kā rezultātā notika ūdens noplūde un seguma iegruvums. Pašvaldības SIA “ŪDEKA” operatīvas darbības rezultātā būtiskākās avārijas radītās sekas novērstas jau ap 9.30, nepilnas stundas laikā atjaunota arī atbilstoša spiediena ūdens padeves gandrīz visām apkārtnes ēkām, ko skāra avārija.

Pašvaldības SIA “ŪDEKA” jau tajā pašā dienā veica bojātā ūdensvada pagaidu remontdarbus, kā arī ar pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” palīdzību veica ielu sakārtošanas darbus, lai atvērtu satiksmei uz laiku slēgto Vasarnīcu ielas posmu. Taču plīsuma vietas pilnīgai salabošanai un divu dažāda izmēra cauruļu savienošanai bija nepieciešams speciāls veidgabals, kas tika pasūtīts un piegādāts Ventspilī nākamajā dienā. Bojātā ūdensvada posma atjaunošanas darbi veikti 27. janvārī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: