Uzsākot jauno mācību gadu, Ventspils pilsētas pašvaldība atbalstījusi 216 ventspilnieku bērnus un jauniešus no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, piešķirot pabalstu mācību līdzekļu iegādei, kopumā šim mērķim novirzot 5816 EUR.

Šogad pabalstu mācību līdzekļu saņēmuši 203 bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm. Lai pārliecinātos par līdzekļu novirzījumu paredzētajam mērķim, pabalsts tika izmaksāts iepirkumu kartes veidā 30 EUR vērtībā. Mācību līdzekļus ar Sociālajā dienestā izsniegtajām iepirkumu kartēm ģimenes var iegādāties veikalā Officeday līdz 31.decembrim.

Pabalstu mācību līdzekļu iegādei naudā saņēmuši arī 13 bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, no tiem 9 mācās vispārizglītojošās skolās (pabalsta apmērs 43 EUR), 3 mācās profesionālās vidējās izglītības iestādēs (pabalsta apmērs 62 EUR), bet viens no saņēmējiem ir augstskolas students (pabalsta apmērs 121 EUR).

Kopumā pašvaldība piedāvā 39 pabalstu veidus. Lai saņemtu plašāku informāciju, aicinām pilsētas iedzīvotājus vērsties Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 vai Talsu ielā 39.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: