Kā ierasts, vasarā izglītības iestādēs aktīvi norisinās remontdarbi. Arī šis gads nav izņēmums un rosība notiek gan vispārējās, gan interešu, kā arī pirmsskolas izglītības iestādēs.

1. jūnijā uzsākti un jūlija beigās noslēgsies pirmsskolas izglītības iestādes „Rūķītis” 8. un 10. grupas telpu remontdarbi, virtuves telpu vēdināšanas sistēmas atjaunošanas darbi, kā arī pārejas starp korpusiem un 1. stāva gaiteņa remonts. Jūlija sākumā uzsākti darbi arī pie iestādes teritorijas labiekārtojuma būvdarbu 1. kārtas, kā rezultātā tiks atjaunoti abi iestādes iekšpagalmi, vienlaicīgi izbūvējot apgaismojumu gar gājēju celiņiem.

Protams, šī nav vienīgā pirmsskolas izglītības iestāde, kurā tiek veikti remontdarbi. Jau informējām, ka šajā vasarā grupu telpas tiks remontētas arī citās pirmsskolas izglītības iestādēs – PII „Margrietiņa” (1.grupa), PII „Saulīte” (7. grupa), PII „Eglīte” (9.grupa), PII „Pasaka” (3. grupa), PII „Varavīksne” (4. grupa), PII „Vāverīte” (10. grupa) un PII „Zvaigznīte” (1. grupa). Kopumā visu 9 grupu telpu remonts, ieskaitot PII „Rūķītis” 2 grupas, tiks veikts EUR 173 648 apmērā.

Jāpiebilst, ka pirmsskolas izglītības iestādēs norisināsies arī vēl citi remontdarbi: PII „Margrietiņa” virtuves telpu remonts un vēdināšanas sistēmas pārbūve, PII „Saulīte” 4. grupas ģērbtuves un tualešu telpu remonts, un 6 rotaļu nojumju atjaunošana, PII „Zvaigznīte” 10. grupas ģērbtuves un tualešu telpu remonts, kā arī PII „Vāverīte” sporta zāles palīgtelpas remonts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: