29. jūnijā Livonijas ordeņa pilī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs tikās ar Ventspils sportistiem, lai novēlētu veiksmīgus startus Latvijas IV vasaras olimpiādē.

Guntis Blumbergs uzrunā izteica pārliecību, ka Ventspils kvalitatīvās sporta bāzes un pašvaldības finansiālais atbalsts ir veicinājis sportisko rezultātu izaugsmi. Ventspils var lepoties, ka mūsu komandas sastāvā redzēsim mūsu Olimpiešus, kuri kvalificējušies Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm: Madaru Palameiku (šķēpmešanā), Sintu Ozoliņu (šķēpmešanā), Artūru Plēsnieku (svarcelšanā), Rebeku Kohu (svarcelšanā), Rolandu Štrobinderu (šķēpmešanā), Valēriju Žolneroviču (3000m un 10000m skriešanā) un Mareku Ārentu (kārtslēkšanā).

Guntis Blumbergs pasniedza Ventspils pilsētas karogu Artūram Plēsniekam un novēlēja visiem sportisku gribasspēku un apņēmību, sadarbību komandā un ar labiem rezultātiem aizstāvēt savas pilsētas godu.

Savukārt, Artūrs Plēsnieks visu sportistu vārdā pateicās Ventspils pilsētas pašvaldībai par atbalstu un izteica apņēmīgu sasniegt vislabākos rezultātus.

Treneris Māris Grīva sportistiem novēlēja sasniegt augstus rezultātus un uzsvēra, ka tikai mērķtiecīgā un centīgā darbā, kā arī piedaloties Olimpiādēs un citās nozīmīgās sacensībās var sasniegt augstākās virsotnes – piedalīties Olimpiskajās spēlēs. M. Grīva teica, ka ventspilnieki ir liela komanda, kurā cits citu atbalsta un uzmundrina, jo zina, ka tikai kopā ir liels spēks.

Plānots, ka Ventspils pilsētas delegācijas sastāvā startēs ap 130 sportistiem 14 sporta veidos – basketbolā vīriešiem un sievietēm, vieglatlētikā, loka šaušanā, smaiļošanā un kanoe airēšanā, sporta vingrošanā, triatlonā, džudo, peldēšanā, taekvondo, svarcelšanā, riteņbraukšanā (BMX, MTB, šoseja), boksā, pludmales volejbolā un šahā. Ventspils delegācija veidota no  sporta skolas „Spars” audzēkņiem, Olimpiskā centra „Ventspils” augstas klases atbalsta programmas, Augstas klases sportistu sagatavošanas centra un sporta klubu sportistiem.

Foto.

Dažas stundas pirms šī pasākuma Ventspils pludmalē tradicionāli tika iedegta olimpiskā uguns, kas no mūsu pilsētas sāka ceļu uz Latvijas Olimpiādes mājvietu Valmierā. Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: