Laikraksta "Ventas Balss" otrdienas numurā lasiet par to, ka Tārgales pagasta Miķeļtornī palikušas vien dažas apdzīvotas ēkas. Vienā no tām dzīvība atgriezās nesen – kopš Ulla Frasere kopā ar savu vīru, ārzemnieku Tobiju, šeit atvēra brīvdienu māju Pizā. Lasiet par to, ka šogad ierobežotas ģimenes ārstu iespējas nosūtīt pacientu uz laboratoriskajiem izmeklējumiem.

Lasiet, ka miltu konditorejas izstrādājumus, piemēram, bulciņas, skolās varēs pārdot tikai pēc plkst. 11 un tikai tajās bufetēs, kurās var nopirkt arī silto ēdienu. Lasiet par to, ka Pasaules bērnu zīmējumu konkursā Japānā, kurā kopā iesūtīti 26 288 darbi no 77 pasaules valstīm, Popes skolniece Rēzija Marta Zegnere ieguvusi sudraba godalgu. Lasiet par sporta aktualitātēm. Uzziniet, kas ir Rišonas Maccabi. Lasiet par volejbolistiem un Roberto Puķīša panākumiem šorttrekā. Lasiet interviju ar kora Kaiva diriģenti Gintu Rūsi.

 

Ginta Rūse: ''Ja katrs korī strādās un dziedās pats par sevi, rezultāta nebūs. Tādēļ reizēm tā sava individualitāte ir jāsalauž, lai varētu piemēroties visiem.''

 

Lasiet Brīvostas ziņas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: