Šī gada 10. februārī visā Latvijā notiks karjeras izglītības akcija „Ēnu diena”.“Junior Achievement Latvija” organizētajā ikgadējā karjeras izglītības programmā iesaistījies arī pašvaldības SIA “Ventspils siltums”, aicinot skolēnus iepazīt siltumapgādes uzņēmuma darbinieku ikdienu un pienākumus.

Ēnu dienas laikā skolēniem būs iespēja iepazīties ar kādu no 3 piedāvātajām siltumapgādes uzņēmuma speciālistu profesijām un to kādām ir jābūt zināšanām un prasmēm, lai veiktu valdes locekļa, abonentu daļas vadītājas un ekspluatācijas iecirkņa vadītāja darba pienākumus. Dienas laikā speciālistu ēnām būs iespēja arī doties izzinošā ekskursijā pa katlu māju, lai gūtu priekšstatu par siltumenerģijas ražošanas procesu.

 

Karjeras izglītības akcijas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties sev interesējošo profesiju, kā arī atbilstoši sagatavoties darba tirgum. 

 

Plašāk ar pašvaldības „Ventspils siltums” piedāvātajām vakancēm ir iespējams iepazīties „Ēnu dienas” mājas lapā: http://enudiena.lv/apskatit/enu-devejs/1211. Pieteikšanās termiņš piedāvātajām vakancēm - 24.janvāris.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: