Laika prognozes rāda, ka arī šodien Ventspilī turpināsies snigšana un putenis, tādēļ visas sniega tīrīšanas tehnikas vienības joprojām strādā pastiprinātā režīmā. P/i „Komunālā pārvalde” informē, ka šodien prioritāte ir mazo ielu un pašvaldības iekškvartālu tīrīšana.

Plkst. 09:00 tika uzsākta Katoļu ielas 34 un Lielā prospekta 68 iekškvartālu tīrīšana. Pakārtotā secībā visas dienas garumā tiks tīrīti sekojoši iekškvartāli:

  • Jūras – Brīvības –Lielā prospekta -Aleksandra ielu dzīvojamo māju iekškvartāli;

  • Sarkanmuižas dambja – Brīvības ielas dzīvojamo māju iekškvartāli;

  • Lielā prospekta – Brīvības ielas dzīvojamo māju iekškvartāli (t.s. Draudzības iekškvartāli un sarkano māju iekškvartāli);

  • Liedotāju 22; 24 iekškvartāli;

  • Lidotāju 17a iekškvartāls;

  • Celtnieku – Ugāles – Talsu ielu dzīvojamo māju iekškvartāli;

  • Embūtes ielas deviņstāvu dzīvojamo māju iekškvartāli;

Ap plkst. 11:00 tiks uzsākta Siguldas ielas iekškvartālu tīrīšana

Pašlaik iekškvartālu attīrīšanā ir iesaistītas 10 tehnikas vienības.

P/i „Komunālā pārvalde” atgādina, ka sniega tīrīšana privatizēto māju pagalmos un ar to saistītā informācijas sniegšana iedzīvotājiem, ir jāorganizē māju pārvaldniekiem. Privatizēto pagalmu tīrīšanas pakalpojumus piedāvā pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts”, tālr. nr. 636 22747. Piesakot tīrīšanu, iespēju robežās var tikt saskaņots konkrēts tīrīšanas laiks, lai mājas pārvaldnieks šajā laika posmā varētu organizēt autostāvvietu atbrīvošanu no iedzīvotāju braucamajiem.

 

P/i „Komunālā pārvalde” lūdz arī veikalu īpašniekus sakopt autostāvvietas, jo tā ir gan veikala, gan pilsētas vizītkarte.

 

Tāpat autovadītāji tiek lūgti iespēju robežās neatstāt uz ielām un auto stāvlaukumos savas automašīnas ilgstošai stāvēšanai, jo tas apgrūtina sniega tīrīšanu, veido brauktuves sašaurinājumus, kā rezultātā tiek apgrūtināta transporta līdzekļu kustība un palielinās drošas pārvietošanās riski.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: