4. janvārī, „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” vadība tradicionāli sveica šā gada pirmo Ventspilī pasaulē nākušo mazuli un viņa vecākus. Puisītis, kuram vecāki devuši vārdu Ralfs, piedzima 2.janvārī pulksten 00:43.

Mazulis Burnevicu ģimenei no Ventspils ir trešā atvasīte un mazo brāli mājās gaida divas māsiņas - 9 gadus vecā Karla un 12 gadus vecā Kate. Gada pirmā mazuļa sagaidīšana ir nozīmīgs notikums ne tikai ģimenei, bet arī slimnīcai. Novēlot stipru veselību un laimi, vecākus un mazuli svinīgi sveica slimnīcas valdes locekļi Dainis Gīlis un Olafs Ķeņģis, Dzemdību un ginekoloģijas bloka vadītājs Sergejs Gurjanovs un vecākā vecmāte Gunta Cērpa.

 

Kopš Jaunā gada līdz šodienas - 4.janvāra pusdienlaikam „Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīca” Dzemdību nodaļā kopumā bija piedzimuši 3 mazuļi – divi zēni un viena meitene. Jaundzimušo skaits Ventspilī ar katru gadu pieaug – 2013.gadā slimnīcā piedzima 596 mazuļi, bet 2014.gadā 628 mazuļi, bet aizvadītajā gadā tika uzstādīts jauns rekords – 630 mazuļi.

 

Tā kā Ralfs ģimenē ir trešā atvasīte, tad ģimenei ir nodrošināta iespēja uzturēties paaugstināta komforta palātā bez maksas. Attīstot mātēm un bērniem draudzīgas vides programmu, Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā ģimenēm, kurās jau aug vismaz divi bērniņi, tiek piedāvāta iespēja nākamo bērniņu sagaidīt paaugstināta komforta palātā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: