Šogad jau sesto reizi Latvijā norisināsies pasākums Gada balva medicīnā, kurā tiks godināti medicīnas darbinieki par apzinīgu un pašaizliedzīgu darbu pacientu veselības labā, ko raksturo pasākumam izvēlētais moto: Dodot gaismu, sadegu.

Laikā no 24. novembra līdz 2016. gada 15. janvārim ikviens iedzīvotājs ir aicināts nobalsot par labāko medicīnas darbinieku kandidātu nominācijās Gada ārsts, Gada zob­ārsts, Gada ārsta palīgs, Gada māsa, Gada vecmāte, Gada farmaceits un Gada funkcionālais speciālists. Tradicionāli Gada balva medicīnā tiks pasniegta arī nominācijās Gada cilvēks medicīnā, Gada notikums medicīnā, Gada slimnīca, Gada balva par mūža ieguldījumu medicīnā.

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina arī ventspilniekus būt aktīviem un gada balvām virzīt arī mūsu ārstus un medicīnas darbiniekus, kas ar savu darbu ir izpelnījušies pacientu atzinību.

 

Balsot var Latvijas Ārstu biedrības interneta mājaslapā http://www.arstubiedriba.lv/balva/nominacijas/ līdz 15. janvārim. Par katru nomināciju var nobalsot vienu reizi.

 

Jāatgādina, ka Gada balvu medicīnā 2013 nominācijā Gada rehabilitācijas speciālists 2013 ieguva Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas fizioterapeite Arnita Birziņa, bet speciālbalvu – slimnīcas Talsu filiāles virsārste Brigita Aišpure.

 

Gada balvu medicīnā organizē Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar Latvijas Māsu asociāciju, Rīgas domi un Veselības ministriju.

 

Slimnīca lepojas ar fizioterapeiti Arnitu Birziņu, kura ieguvusi Gada balvu medicīnā 2013 nominācijā Gada rehabilitācijas speciālists.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: