Veicinot sporta attīstību Ventspils pilsētā, atzīmējot Ventspils pilsētas sportistu augstos sasniegumus sportā, kā arī lai novērtētu treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, ir iedibināta Ventspils pilsētas domes gada atzinības piešķiršana sportā.

Iedzīvotāji tiek aicināti līdz š.g. 11. novembrim izvirzīt savus kandidātus balvai „Gada atzinība sportā 2015” astoņās nominācijās.

 

Gada atzinība sportā tiks piešķirta sekojošās nominācijās:

  1. „Labākā sportiste”;

  2. „Labākais sportists”;

  3. „Labākais treneris”;

  4. „Cerība sportā”;

  5. „Paraugs sportā”;

  6. „Gada labākā komanda sportā”;

  7. „Gada sporta seniors”.

2015. gada notikumi sportā

Papildus tiks piešķirta Gada atzinība nominācijā „Mūža ieguldījums sportā”.

 

Iedzīvotāji tiek aicināti līdz š.g. 11. novembrim izvirzīt kandidātus, rakstot ventspils.lv un ventasbalss.lv portālos, sociālā tīkla Twitter kontā @OC_Ventspils un portālā draugiem.lv lapā ventspilslv.

 

Iespējams arī aizpildīt pieteikumu anketas un iemest tās urnās sekojošās vietās (Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola halles foajē, Pārventas bibliotēkā vai domes pastkastēs (izvietotas 40 vietās pilsētā)) vai iesniegt Ventspils pilsētas pašvaldības iestādē „Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde” Sporta ielā 7/9, Ventspils, LV-3601, vai arī elektroniski sūtot epastu: sporta.parvalde@ventspils.lv, pēc šā termiņa iesniegtie pieteikumi netiek vērtēti.

 

Gada atzinības sportā pasniegšanas svinīgā ceremonija notiks 2015. gada 11.decembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: