Ar lūgumu pēc palīdzības pie preses vērsusies šomēnes ugunsgrēkā cietušās sirmgalves ģimene.

Ugunsnelaime pirms pāris nedēļām notika Pārventā, Saldus ielā. Ceturtā stāva dzīvoklī sirmā Olgas kundze dzīvoja viena pati. Iespējamais ugunsnelaimes iemesls bija īssavienojums elektroinstalācijās. Ugunsgrēka rezultātā pilnībā izdega viss dzīvoklis un sadega visas sadzīves mantas, drēbes un mēbeles. Arī pati sirmgalve saindējās ar dūmiem un tika nogādāta slimnīcā.

Šobrīd aktuālākā lieta ir iztīrīt dzīvokli no oglēm un sadegušajām mantām. Degšanas produktu atliekas rada kodīgu smaku, kas traucē arī kaimiņiem. Žanna cer, ka atsauksies labi cilvēki ar stiprām rokām, kas palīdzēs iztīrīt dzīvokli un izvedīs gružus. Pēc tam būs jādomā par dzīvokļa remontu. Ģimene ir uzsākusi sarunas ar ziedot.lv par ziedojuma tālruņa numura piešķiršanu, pa kuru varētu zvanīt cilvēki un ziedot naudu remontam. Diemžēl dzīvoklis nebija apdrošināts, tādēļ zaudējumi jāsedz pašiem.

 

Olgas kundzei vajadzēs arī sadzīves tehniku un citas mantas. Ja kādam ir kaut kas, ko var atdot, lūgums zvanīt Žannai pa tālruni 28227758 vai 29841016.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: