Otrdien plkst. 11 paredzēta svinīga jaunā bērnu rotaļu laukuma Lielā prospektā 33/35 atklāšana.

Jaunais laukums ir aprīkots ar rūpnieciski ražotām un sertificētām gumijas rotaļu iekārtām Bitīte un Ezītis (Playtop 3D rubber animal „Bee”/”Hedgdog”), kas izvietotas uz gumijas seguma. Tāpat laukumā uzstādīti soliņi, atkritumu urna, izbūvēti bruģakmens gājēju celiņi un atjaunots zāliens.

 

Bērnu rotaļu laukums Lielajā prospektā 33/35 izbūvēts ar mērķi radīt jaunu atpūtas vietu tuvumā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājiem, kā arī pilsētas viesiem. Jaunais rotaļu laukums vizuāli papildinās un uzlabos Lielā prospekta ainavisko vidi, kā arī lieliski iekļausies starp jau esošajiem ielas labiekārtojuma elementiem – Ziedu pulksteni un Olimpiskā centra „Ventspils” simbolu „Basketbola bumba”.

 

Jaunajā atpūtas vietā mazajiem ventspilniekiem un pilsētas viesim būs iespēja pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā kopā ar vecākiem vai atsevišķi, komunicēt ar saviem vienaudžiem un jautri rotaļāties. Savukārt pilsēta iegūs jaunu sakoptu un labiekārtotu teritoriju ar funkcionālu nozīmi un pārdomātiem, vizuāli skaistiem risinājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: