23. maijā skolā "Gudrinieks" notika pēdējā mācību nodarbība šajā mācību gadā. Tāpat kā citus gadus, noslēguma nodarbība notika brīvā dabā pie skolas.

Skolēniem bija iespēja pārbaudīt, kā  iegūtās zināšanas var izmantot dažādās situācijās. Ne mazāk svarīgi bija darboties grupās, tā mācoties komunicēt ar dažāda vecuma audzēkņiem. Pēc tām īpaša  nodarbība bija vecākās grupas  skolēniem – „Lielais izvērtējums”. „Kopā ar 8. un 9. klases skolēniem atskatījāmies uz visu mācību periodu skolā, jo daži no viņiem šogad beidz pamatskolu. Šie skolēni bija pirmie, kas eksperimentāli sāka nodarboties skolā 2011. gada janvārī vēl pirms oficiālas skolas izveides. Viss mācību process tika veidots, analizējot to, kā tobrīd 4. un 5. klases gudrinieki pieņem skolotāju izveidoto mācību programmu,” stāsta skolas direktore Ligita Priekule.


Izvērtējumā piedalījās skolēni, viņu vecāki, skolotāji un uzaicinātie viesi - Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja  1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš, Ventspils Augstskolas mācību prorektors Kārlis Krēsliņš un Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis.  


Pēc atskata skolas darbībā vecākās grupas dalībnieki pirmie saņēma skolas nozīmīti, kura turpmāk būs kā kopīgs simbols visiem, kas darbojas skolā "Gudrinieks".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: