Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Limas sudraba pieredze

Ventspils svarcēlāji Rebeka Koha un Ritvars Suharevs atgriezušies no savām līdz šim tālākajām sacensībām, kas abiem bija sudraba medaļu un ievērojamas pieredzes vērtas.

 

2.lpp. Viedoklis: «Ar mērķa apziņu», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Vienmēr patīkami parunāt ar mērķtiecīgiem, darīt gribošiem jauniešiem, bet, tiekoties ar jaunajiem svarcēlājiem, tieši tā arī jutos – mani sarunas biedri nav nejauši kaut kur nonākuši vai kaut ko paveikuši, viņi zina, ko vēlas un saprot, kas jāizdara, lai sapņus īstenotu. Lieliski!»

 

3.lpp.

Izvērtēja nākotnes darba iespējas

Ventspils Augstskolā aizvadīta Karjeras diena, kurā studentiem bija iespēja iepazīties ar dažādiem uzņēmumiem un to piedāvātajām prakses un darba iespējām.

Gatavo renovācijas tehnisko projektu

Kādreizējās pasta ēkas Jūras ielā 9 renovācija jaunajai Ventspils projektu kompānijai Scellanet kļūs par pirmo nozīmīgo objektu. Patlaban tiek izstrādāts renovācijas tehniskais projekts saskaņā ar pilsētas domes izvirzītajiem nosacījumiem.

 

4.lpp. Novadā. Gandrīz katra ir idejas ģenerators

Piltenes kultūras namā katru otrdienu satiekas darbīgas sievietes, lai savstarpēji apmainītos radošām idejām un uzzinātu kādu knifu rokdarbos, dārzkopībā un citās dzīves jomās.

Novada aktieri pošas skatei

Sestdien Piltenes kultūras namā notiks Ventspils novada amatierteātru skate, kurā skatītājiem būs iespēja baudīt 11 dažādas izrādes.

 

5.lpp. Ceļasoma. Skandināvu savdabīgās mikronācijas

 

 

6.lpp. Intervija. Viedokļu līderis par Latvijas ekonomiku un tās reģioniem

Pašreizējo Latvijas Bankas padomnieku ekonomistu Andri Strazdu dēvē par viedokļu līderi. Līdz 2014. gada sākumam viņš piecus gadus bija Nordea bankas galvenais ekonomists, analizēja un komentēja ekonomiskos un politiskos procesus. Jau vairāk nekā gadu Strazds ir Latvijas Bankas ekonomistu komandā un turpina dalīties par eirozonas valstu ekonomiku. Apmeklējot Ventspils Augstskolai, kur notika konference par meža nozares attīstības perspektīvām, viņš atrada laiku arī tam, lai sniegtu interviju Ventas Balsij.

 

7.lpp.

Kārtējā uzvara

Ventspilniece Karlīna Priedēna guvusi kārtējo uzvaru – šoreiz viņa ieguvusi pirmo vietu starptautiskajā jauno vokālistu konkursā Mūzikas talantu līga 2015, kas notika Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: