Piektdien, 10. aprīlī, no plkst. 10.00 līdz 11.00 tiešraidē Ventspils portālā www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv varēs vērot Ventspils Tehnikuma infrastruktūras attīstības projekta Uzraudzības komitejas sēdi, kuras laikā tiks skatīts jautājums par sagatavoto Ventspils Tehnikuma attīstības un investīciju stratēģiju 2015. – 2020.gadam.

Sēdes laikā plānots diskutēt par šādiem jautājumiem:

  • Ventspils Tehnikuma stratēģiskie attīstības scenāriji un audzēkņu skaita prognoze;

  • Ventspils Tehnikuma attīstības mērķi un rīcību virzieni;

  • Izglītības programmu attīstība un nepieciešamās investīcijas.

 

Šobrīd noslēgušies projektā „Ventspils Tehnikuma – Ziemeļkurzemes kompetences centra infrastruktūras attīstības projekts” plānotie būvdarbi – pabeigta vēsturiskās ēkas Saules ielā 15, Ventspilī rekonstrukcija, tai piebūvējot četras piebūves, kā arī pabeigta dienesta viesnīcas ēkas jaunbūve Lielajā dzirnavu ielā.

 

Pašlaik tiek veiktas nepieciešamās darbības ēku aprīkošanai – notiek mācību aprīkojuma un mēbeļu iepirkumi un to rezultātā noslēgto līgumu izpilde, lai jau ar nākamo mācību gadu mācības tiktu uzsāktas jaunajā ēku kompleksā.

 

Projekta „Ventspils Tehnikuma – Ziemeļkurzemes kompetences centra infrastruktūras attīstības projekts” īstenošanas rezultātā tiks aprīkotas praktisko darbu darbnīcas ar jaunām un mūsdienīgām tehnoloģijām, iekārtām un mēbelēm, tiks izveidots informācijas tīkls un aprīkoti mācību kabineti, un papildus jau esošajām metālapstrādes, automehānikas, enerģētikas, elektronikas, viesnīcu un restorānu servisa programmām Ventspils Tehnikumā tiks piedāvātas arī jaunas mācību programmas - būvkonstrukciju galdnieks, ēku iekšējo komunikāciju tehniķis, automehatroniķis, viesmīlis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: