2015. gada 29. aprīlī no plkst. 9.00 Ventspils Jaunrades namā, Maiznieku ielā 11, norisināsies pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogu mācību gada noslēguma konference „Aktualitātes pirmsskolā”.

Konferencē pirmsskolas pedagogi labās prakses prezentācijās iepazīstinās ikvienu interesentu ar 2014./2015. mācību gadā izvirzītajiem mērķiem, uzdevumiem un realizācijas gaitu. Savukārt Dr. paed.,asoc. profesores Ilzes Miķelsones un Ventspils skolu ārsta Gundara Kukļa izglītojošās lekcijas palīdzēs labāk izprast bērnu. Arī vārda spēks bērnu audzināšanā ir nozīmīgs, par to pastāstīs Ventspils muzeja pedagoģe Līga Reitere.

 

Būs pieejams arī izdevniecības „RaKa” grāmatu galds, kā arī grāmatas „Bērns runāt mācās ģimenē” prezentācija un tikšanās ar autori, bērnu neiroloģi Sarmu Lindenbergu.

 

Arī šogad tiks godināti labākie skolotāji un mīļākie skolotāju palīgi, ar kuriem kopā bērni ar prieku apgūst visas nepieciešamās iemaņas un prasmes. Līdz 15. aprīlim tiek gaidītas vecāku atzinības e-pastā sandra.gutmane@ventspils.lv vai pa tālr. 63601225.

Pasākumā īpaši gaidīti arī vecāki.

 

Pieteikšanās anketa konferencei ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: