Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņās par kontrabandas alkoholu mēbelēs, problēmām Ventspils naftā un vienu no skaistākajām Ventspils ielām – Medņu ielu.

AKTUĀLI

 

Terminālis nespēj pieņemt visas kravas

Pagājušas nedēļas beigās tika apturēta dzelzceļa cisternu ar naftas produktiem piegāde «Ventspils nafta» terminālī. Latvijā uz dzelzceļa sakrājušies vairāk nekā 40 sastāvi ar naftas produktiem.

Krāšņais pilsētas putns – Medņu iela

Medņu iela ir viena no skaistākajām Ventspilī. Kā pilsētas promenāde uz jūru tā stiepjas no Vasarnīcu ielas līdz Zilā karoga pludmalei un Jahtu ostai. Par Medņu ielas labiekārtojumu arhitektu birojs Legzdiņš un partneri 2000. gada Latvijas arhitektūras labāko darbu skatē saņēma augstāko novērtējumu kategorijā Ainavu arhitektūra. Skatienu piesaista Medņu ielas ēkas, arī divas dvīņu mājas Medņu ielā 3.

Mēbelēs slēpj kontrabandas alkoholu

Ventspils ostā muitnieki konstatējuši, ka kāds lietuvietis kravā ar mēbelēm paslēpis 644 grādīgo dzērienu pudeles.

 

Pozitīvs lādiņš pirms brīvdienām

Piektdien, 13. martā, plkst. 9 Ventspils 6. vidusskolas sporta zālē pirmoreiz skolas vēsturē tiks organizēta Ritmikas diena sākumskolas audzēkņiem.

Tehnikumu gatavo nodošanai ekspluatācijā

Ventspils Tehnikums, kas piedzīvojis vērienīgu renovāciju un paplašināšanos, tiek gatavots nodošanai ekspluatācijā. Pēc būvniecības defektu novēršanas un visu nepieciešamo formalitāšu sakārtošanas objekta nodošana ekspluatācijā ir aizkavējusies, jo ir neskaidrības Būvniecības likuma normu piemērošanā.

 

Ūdeles veic posta darbus

Puzes pagasta iedzīvotājus ik pa laikam nepatīkami pārsteidz ūdeļu uzbrukumi, kas, pa neredzamām šķirbām vai grīdu ielavās kūtiņās un nokož mājputnus un trušus.

Uralhim atvēl 50 000 basketbolam

Noslēgts sadarbības līgums starp basketbola skolu Ventspils un uzņēmumu Uralhim, kas paredz atbalstu bērnu un jauniešu basketbolam, taču nav izslēgts, ka nākotnē šī sadarbība varētu tikt paplašināta.

Ugunsnelaimē cieš privātmāja Pārventā

Ugunsgrēks pamatīgi izpostījis privātmāju Pārventā. Bet pilsētas pusē kādai mājai aizdedzies skurstenis.

 

INTERVIJA

 

Tikai pozitīvais spēj piesaistīt pozitīvo

TAMĀRA NOVIKOVA pirms 20 gadiem atklāja Radža jogu un kļuva par Brahma Kumaris Pasaules Garīgās universitātes audzēkni. Tas izmainīja viņas dzīves uztveri, ļāva uz lietām raudzīties citādāk un saprast, ka mūsu dzīvi veido mūsu darbības.

VIEDOKLIS

Pēteris Neimanis

laikraksta «Ventas Balss» žurnālists

Tava vieta

Vasarīgi saulainais laiks mudināja Ventas Balsi atsākt tradīciju laiku pa laikam viesoties kādā no Ventspils ielām un iepazīstināt lasītājus ar tās iemītniekiem, ievērojamiem objektiem un arī tradīcijām. Tas mudināja arī uz pārdomām, cik svarīga tādam pilsētniekam ir piederība kādai konkrētai ielai?

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: