Olimpiskajā centrā „Ventspils” sestdien notika „Latvijas Radio 2” (LR2) rokmūzikas un popmūzikas dziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2014” apbalvošanas ceremonija, kurā par gada vērtīgākās dziesmas titulu sacentās 15 dziesmas.

Apskati foto!

Jau trešo gadu pēc kārtas vērtīgākās dziesmas tituls tika mūziķim Donam. Viņš izpildīja dziesmu „Pāriet bailes”. Otrajā vietā ierindojās grupa „Musiqq” ar dziesmu „Sekundes”, trešajā – Aija Andrejeva ar dziesmu „Soļi”, ceturtajā – Jānis Stībelis un Marta Ritova ar dziesmu „2 pasaules”, piektajā – Ivo Fomins ar dziesmu „Mans ceļš”, sestajā – Igo ar dziesmu „Debesis karstas”, septītajā – grupa „Astro’n’out” ar dziesmu „Zilonis”, astotajā – Roberts Pētersons ar dziesmu „Nelaid projām”, devītajā – „Dabasu Durovys” ar dziesmu „Sejas grāmata”, desmitajā - Marta Ritova un Emīls Balceris ar dziesmu „Lai kas arī nenotiktu”, vienpadsmitajā - Ūdris&Balode ar dziesmu „Nāk un padzeras”, divpadsmitajā – Andris Ērglis ar dziesmu „Vēstule no Parīzes”, trīspadsmitajā - Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris ar dziesmu „Salā Jūra Daugaviņa”, četrpadsmitajā - Rassell&Sabīne Berezina ar dziesmu „Ceļš uz mājām”, piecpadsmitajā – „Ryga” un Ērika Eglija ar dziesmu „Mani vēl”.

Jāpiebilst, ka šogad pirmoreiz tika noskaidrota arī Zāles skatītāju simpātiju balva, ko noteica, ar īpašu decibelu mērītāju izmērot aplausus un ovācijas zālē. Vislielākās skatītāju simpātijas tika grupai „Musiqq” ar dziesmu „Sekundes”.

Savukārt Ventspils pilsētas simpātiju balvu (1000 eiro mūzikas instrumentu iegādei) ieguva Roberts Pētersons.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: