Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ceļu stāvoklis neapmierina

Avārija Ugālē saasina jautājumu par ceļu uzturētāju darba kvalitāti Ventspils novadā.

Vētra izskalo aviācijas bumbu

Kāds ventspilnieks svētdien pastaigas laikā jūras piekrastē pamanījis vētras izskalotu aviācijas bumbu.

2.lpp. Viedoklis: «Mazliet pabiedēja», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Fēlikss, ar kuru pagājušo nedēļu biedēja Latvijas un ne tikai Latvijas iedzīvotājus, ceļā līdz mums laikam savus spēkus bija izsmēlis. Nekādas vētras nebija. Labi, ka tā.»

3.lpp.

Fēlikss posta Jūrkalnes stāvkrastu

Ciklons Fēlikss nedēļas nogalē nav sasniedzis iepriekš prognozēto stiprumu, tomēr neizpalicis bez vēja radītiem postījumiem.

Siltumāklibojusi iekšējā kontrole

Ventspils siltuma lietā vakar turpināja uzņēmuma bijušās vadības pratināšanu. Pēc viņu liecībām var noprast, ka uzņēmumā klibojusi iekšējā kontrole.

4.lpp.

Planšetdators – palīgs mācībās

4. vidusskolas 2. b klasē katram bērnam uz sola novietots planšetdators. Tas regulāri un mērķtiecīgi tiek izmantots mācību procesā.

No zvaigznes līdz ūdenim...

Šonedēļ turpinās gadskārtu svētki Svjatki. Tā slāvi sauc laiku no pirmās zvaigznes parādīšanās Ziemassvētku priekšvakarā līdz ūdenim – Kunga Kristībām.

Meklē Ziedoņa gara cildinātājus

Jau otro gadu tiek izsludināta pieteikšanās apbalvojumam Laiks Ziedonim,lai godinātu dzejnieka gara cildinātājus un līdzīgi domājošos.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Gads sākas ar jubileju un uzvaru

Pirmo maču šogad aizvadījuši BK Ventspils basketbolisti, savā laukumā ar 78:57 pieveicot BK Jelgava komandu un sagādājot dāvanu savam kapteinim Akselim Vairogam, kam tā bija 150. spēle LBL ventspilnieku rindās.

Silovam septītā vieta Eiropā

Krievijas pilsētā Čeļabinskā notika Eiropas čempionāts ātrslidošanas daudzcīņā, kurā startēja arī Haralds Silovs, četru disciplīnu kopvērtējumā izcīnot augsto septīto vietu.

Palameika – gada vieglatlēte

Svinīgā pasākumā gada balvas sadalījusi Latvijas Vieglatlētikas savienība, par pagājušās sezonas labāko sportisti atzīstot šķēpmetēju Madaru Palameiku.

7.lpp. Intervija. Neaizmirst būt laimīgam

Ikdienas steiga, darbi un pienākumi ierauj mūs virpulī, kurā viegli pazaudēt sevi. Saruna ar psihoterapeitu Ansi Jurģi Stabingi apstādina notikumu plūsmu, liek aizdomāties, palīdz saskatīt būtiskāko un varbūt atrast arī laimi...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: