Ventspils poliklīnikā šonedēļ darbu sākusi jauna ģimenes ārste – Ērika Sprudzāne. Līdz ar jauno speciālisti ventspilniekiem paplašināsies izvēles iespējas primārās veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanā.

Ērika Sprudzāne 2006. gadā beigusi Rīgas Stradiņu universitāti un rezidentūrā mācījusies ģimenes medicīnu. Viņai ir astoņu gadu ģimenes ārsta pieredze Rīgas rajonā un Daugavpilī.

Jaunā ģimenes ārste strādās Ventspils poliklīnikas pirmā stāva blokā, kur kabineti izveidoti tieši ģimenes ārstu vajadzībām. Tajā uz diviem ģimenes ārstiem ir arī viens kopīgs procedūru kabinets. Dr. Sprudzāne ir gandarīta par patīkamo darba vidi poliklīnikas jaunajās un skaistajās telpās. Viņas vērtējumā, tās ir ļoti augsta līmeņa, atbilstošas prasībām un arī vizuāli skaistas.

Pie jaunās ģimenes ārstes var pierakstīties ikviens iedzīvotājs, ja viņam nav sava ģimenes ārsta vai, piemēram, cilvēks ir pārcēlies uz citu dzīvesvietu un viņam nepieciešams jauns ģimenes ārsts, u.c. gadījumos. Ārste savā praksē uzņem gan bērnus, sākot no zīdaiņa vecuma, gan arī pieaugušos – līdz pat sirmam vecumam.

Lai piereģistrētos pie ģimenes ārstes, iedzīvotājiem ir jādodas uz Ventspils poliklīnikas 112. kabinetu, kur Dr. Sprudzāne turpmāk pieņems pacientus. Būs jāaizpilda reģistrācijas anketa, kas jāapliecina ar savu parakstu. To var izdarīt katru darba dienu pieņemšanas laikos – pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 15 līdz 19, otrdienās un piektdienās no plkst. 9 līdz 13 un trešdienās no plkst. 8 līdz 12. Papildu informāciju iedzīvotāji var saņemt poliklīnikas reģistratūrā pa tālruni 63622131, bet, ja ir kādi jautājumi pašai ģimenes ārstei, reģistratūra zvanītāju ar ārsti savienos.

Uz plānveida vizīti pacientam būs jāpierakstās, bet katras pieņemšanas dienas pirmā stunda būs atvēlēta akūtajiem slimniekiem, kad ar akūtu, pēkšņu saslimšanu, paaugstinātu temperatūru, sāpēm vai citiem simptomiem varēs nākt bez pieraksta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: