Komunālā pārvalde aicina iedzīvotājus pieteikties ietvju kaisāmā materiāla saņemšanai.

Sinoptiķu laika prognozes vēsta, ka līdz šim samērā siltās gaisa masas pamazām nomainīs ziemai raksturīgāki laika apstākļi. Tāpēc p/i Komunālā pārvalde aicina privātmāju īpašniekus negaidīt sniegu un salu, bet smilts un sāls maisījumu ietvju kaisīšanai sagādāt jau laikus.

Kaisāmo materiālu var pieteikt līdz 15. decembrim, zvanot Komunālajai pārvaldei pa tālr. 63624269 darbdienās no plkst. 8 līdz 17 vai arī sūtot e-pastu: kom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu savas dzīvesvietas adresi. Maisi ar maisījumu bez maksas tiks piegādāti un novietoti pie īpašuma vārtiņiem vai citā iedzīvotāja norādītajā vietā. Katram īpašumam paredzēts piegādāt 2 maisus jeb aptuveni 100 kg smilts un sāls maisījuma.

Atgādinām, ka iespēju pieteikt un bez maksas saņemt kaisāmo materiālu ietvju kaisīšanai var izmantot vienīgi privātmāju īpašnieki (fiziskas personas), kuru īpašums robežojas ar ietvi. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām, kuriem par kaisāmo materiālu jāparūpējas pašiem.

Lapu maisu izvešanas akcija ir beigusies, un vairāki iedzīvotāji, zinot, ka tradīcija pašvaldībai palīdzēt iedzīvotājiem ar kaisāmā materiāla piegādi turpināsies arī šogad, jau paguvuši kaisāmā materiāla maisus pieteikt reizē ar lapu maisu izvešanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: