Trešdien, 10. septembrī, plkst. 18.30 tiešraidē notiks saruna par profesionālās un augstākās izglītības aktualitātēm Ventspilī.

Tiešraidē portālā www.ventspils.lv un portālā www.ventasbalss.lv, kā arī SIA „SkaTVis” kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš, Jaunatnes lietu komisijas priekšsēdētājs,Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis un Ventspils Augstskolas rektore Gita Rēvaldeatbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem latviešu valodā. Sarunas tēma – „Izglītības aktualitātes Ventspilī – profesionālās un augstākās izglītības iespējas”.

 

Pārraides, kurās uz iedzīvotāju jautājumiem atbild Ventspils pilsētas pašvaldības vadība, norisinās, pamatojoties uz iedzīvotāju pausto interesi.

 

Jautājumus iespējams uzdot: portālā www.ventspils.lv un portālā www.ventasbalss.lv pie šīs ziņas, sūtot e-pastu vtvt@skatvis.net, kā arī zvanot darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00 pa tālruni 636 01183. Arī sarunas laikā būs iespējams piezvanīt uz studiju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: