Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ventas Balss debitē televīzijas lauciņā

Ar šodienu Latvijas Reģionu televīzijā Re:TV katru piektdienu plkst. 18 būs skatāms Ventas Balss veidotais raidījums Ventspils notikumu TOP 5.

Virs Ventspils mācās lidot
Pēdējā laikā ventspilnieki bieži pa naktīm dzird lidmašīnu dūkoņu virs pilsētas. Mūsu lidostu aktīvi izmanto topošie piloti, apgūstot nakts lidojumus. Ventspilī ir vienīgā lidosta Latvijā, kas tam ir piemērota.

2.lpp. Viedoklis: «Sēnes aug veikalā», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Diemžēl, attālinoties no dabas, pazūd harmonija un dabas dotās spējas, tai skaitā spēja saskatīt un sajust cēloņu un seku sakarības, kuras katrā cilvēkā vajadzētu būt no dzimšanas.»

3.lpp.

Spriež par dzesētavu izmantošanu

Novada pašvaldība ir uzklausījusi medību kolektīvu vadītāju viedokli par dzesētavu iegādi un sadali, lai tās varētu izmantot brīdī, kad Āfrikas cūku mēris (ĀCM) skars arī Kurzemi.

4.lpp.

Izvērtēts skatījums uz pilsētu

Jau 11. reizi noslēdzies Ventspils fotoattēlu konkurss. Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks un konkursa komisijas priekšsēdētājs Didzis Ošenieks pasniedzis balvas tā uzvarētājiem.

Puskilometrs suņiem un saimniekiem

Turpmāk suņu saimnieki oficiāli drīkstēs izvest savus mīluļus pastaigā gar jūru noteiktā Ventspils pludmales teritorijā – uz dienvidiem no nūdistu pludmales robežas līdz pilsētas administratīvajai robežai.

Pēcis lasa kazenes un meklē darbu

Ugāles vidusskolā pieredzējušā, audzēkņu un kolēģu augstu vērtētā skolotāja Pēča vietā šogad darbā pieņemti divi jauni pedagogi.

5.lpp.

Nedēļu pavada iesprostojumā

Glābšanas darbos, kaut arī palīdzība nepieciešama tikai kaķim, iesaistās gan pašvaldības policija, gan glābšanas dienests.

Mācībās projektēs Ventspils parkus

Topošie ainavu arhitekti apmeklē Ventspili, lai iepazītos ar teritorijām, kurām mācību procesā izstrādās projektus.

Vecās ielas vietā būs jauna

Vienā no visvairāk noslogotajām tranzīta ielām – Kustes dambī – tiek veikta vērienīga rekonstrukcija. Būvnieki atjauno ceļa segumu vairāk nekā metra dziļumā, stiprinot ielas nestspēju.

6.lpp. Sports

Virslīgas tabulu sāk regulēt sodi

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija pieņēmusi lēmumu atņemt trīs punktus Virslīgas līderim Rīgas Skonto un pēdējās vietas īpašniecei Jūrmalai, kas, protams, ietekmēs situāciju turnīra tabulā.

Demorai divi Latvijas sudrabi

Sporta centrā Kleisti divas dienas risinājās Latvijas čempionāts šķēršļu pārvarēšanā jaunzirgiem, poniju jāšanā un amatieriem, kurā pie godalgām tika arī Demoras jātnieki.

Ar pieredzi un vielu pārdomām

Virves vilkšanas kluba Velkonis sportisti atgriezušies no ASV, kur startēja pasaules čempionātā, un šoreiz gan mājās pārveduši vien krietni daudz vielas pārdomām.

7.lpp. Intervija

Boitmanis: Ventspils ir laimīga pilsēta

Olimpiskā centra Ventspils valdes priekšsēdētājs ULDIS BOITMANIS uzskata, ka Ventspils no sporta dzīves viedokļa ir laimīga pilsēta. Tomēr darāmā vēl daudz, jo attīstība nekad neapstājas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: